ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη (video)

Mία αποκάλυψη για τις σεξουαλικές της επιλογές έκανε η βραβευμένη με Όσκαρ...
Τζόντι Φόστερ κατά την διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της για το βραβείο Cecil B. Demille που έλαβε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.
«Μια και είμαι εδώ πάνω σε εξομολογητική διάθεση, μου ήρθε ξαφνικά η ανάγκη να πω κάτι που ποτέ πριν δεν έχω παραδεχτεί δημόσια. Μια δήλωση που με αγχώνει λίγο. Αλλά όχι όσο την εκπρόσωπο τύπου μου. (...)Η αλήθεια είναι ότι έχω 'βγει έξω από την ντουλάπα' περίπου χίλια χρόνια πριν. Τότε που, ως ένα εύθραστο νεαρό κορίτσι, το ανακοίνωσα σε μερικούς έμπιστους φίλους και την οικογένειά μου. (...). Όσον αφορά γιατί δεν το έκανα πριν, αν και εσείς έπρεπε να πολεμήσετε ενάντια αντίξοων συνθηκών για μια ζωή που να την αισθάνεστε αληθινή και τίμια, τότε ίσως να εκτιμούσατε την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».
Αυτό δήλωσε η Τζόντι Φόστερ κατά την διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Κλέβοντας την παράσταση τόσο για την διακριτικότητά της, όσο και για το γεγονός ότι έγινε η πρώτη σταρ που ανακοίνωσε κάτι αντίστοιχο σε τελετή απονομής κινηματογραφικών βραβείων.

Στο τέλος η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ευχαρίστησε την πρώην συντροφό της Κίντνει Μπερνάρντ και επισήμανε πως από εδώ και πέρα θα ασχοληθεί μόνο με πράγματα που την εμπνέουν δημιουργικά. Κάτι που οι Los Angeles Times και άλλες εκδόσεις εξέλεβαν ως ανακοίνωση ότι σταματάει να παίζει σε ταινίες.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: