ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Εκλογή νέων προεδρείων και ορισμός αντιδημάρχων και αντιπεριφερειαρχών (video)

Την ημέρα των Θεοφανείων, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γρεβενών προκειμένου να εκλέξει το νέο Προεδρείο και τα μέλη των επιτροπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Γρεβενών
Δημοσθένης Κουπτσίδης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για το αν θα προταθεί να μείνει στη θέση του ο νυν πρόεδρος Βασίλης Λάτσος ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι μετά την παραίτηση του Απόστολου Τσένη ο οποίος πολιτεύτηκε με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ή αν την ημέρα της συνεδρίασης προτείνει κάποιο άλλο όνομα.
Επίσης μένει να δούμε αν ο κ. Κουπτσίδης αλλάξει τους αντιδημάρχους οι οποίοι είχαν αντικατασταθεί το Νοέμβριο του 2012.
Εκλογή νέου προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας και μελλών της οικονομικής επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη. Εκεί θα δούμε αν θα συνεχίσει να είναι Πρόεδρος ο Παναγιώτης Πλακεντάς ή αν θα υπάρχει κάποια άλλη πρόταση από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή. Μετά την εκλογή του προεδρείου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών.

Δείτε το σχετικό σχολιασμό στο δελτίο ειδήσεων του westchannel με τον Δημήτρη Βακρατσά και το Βαγγέλη Χριστόδουλο.

greveniotis.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: