ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των Γρεβενών (video)


Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάϊο Κόραβο, επισκέφθηκε τη Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 τις περιοχές όπου...
συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της πόλης των Γρεβενών και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών. Οι παρεμβάσεις αφορούν την αποκατάσταση επειγουσών φθορών τόσο στα μεγάλα πεζοδρόμια όσο και στο οδικό δίκτυο.
Τα σημεία στα οποία πραγματοποιούνται οι παρεμβάσεις είναι το πεζοδρόμιο μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Κ. Ταλιαδούρη, όπου υπήρχαν ρωγμές οι οποίες παρουσίαζαν ιδιαίτερη επικινδυνότητα.

Στην πλατεία Ελευθερίας, όπου έγινε εκ νέου παρέμβαση σε σημεία που χρήζουν άμεση αποκατάσταση, στα πεζοδρόμια, στην κεντρική πλατεία και γενικά στα σημεία τα οποία έπρεπε άμεσα να αντιμετωπισθούν.
Πρόκειται για παρεμβάσεις οι οποίες έχουν σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών και αποτελούν βασική προτεραιότητα του Δήμου τόνισε αμέσως μετά ο Δήμαρχος Γρεβενών. Προχωράμε στις παρεμβάσεις παρά τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν οι μεγάλες παρεμβάσεις των αναπλάσεων μέσα στην πόλη των Γρεβενών.

Αμέσως μετά ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το Δημοτικό Κοιμητήριο όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών που είναι σε εξέλιξη.

Δήλωσε ικανοποιημένος τονίζοντας ότι οι εργασίες προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί το νέο τμήμα, διότι είναι πλέον εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του έργου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: