ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Νέος Περιφερειάρχης ο Τζιτζικώστας!!! (videos)

Ψωμιάδης: "Η ΝΔ με χρησιμοποίησε για ψήφους"!!! 
Ολοκληρώθηκε η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την οριστική απομάκρυνση από τη θέση του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Οι 50 σύμβουλοι της παράταξης ψήφισαν και...
νικητής αναδείχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αποτελούσε και την επιλογή του Αντώνη Σαμάρα.
Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Θεοχάρη Αποστολίδη, αναμετρήθηκαν ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Διονύσης Ψωμιάδης. Ο κ. Τζιτζικώστας έλαβε 37 ψήφους και ο Διονύσης Ψωμιάδης 13.


«Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε» 
Δηλώνω παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας, για την Πατρίδα μας.»
Νωρίτερα ωστόσο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έστρεψε τα βέλη του κατά της Νέας Δημόκρατίας μιλώντας στα μέλη της παράταξής του ενόψει των σημερινών εκλογών για την ανάδειξη του αντικαταστάτη του.
Σύμφωνα με το seleo.gr ο κ. Ψωμιάδης είπε «το κόμμα χρησιμοποίησε εμένα και τον αδερφό μου Διονύση, ο οποίος έφερνε ψήφους και από άλλες παρατάξεις. Αυτό το ήξερε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος με είχε ευχαριστήσει. Χτυπώντας το Διονύση χτυπάτε εμένα. Σας πάει η καρδιά να με προδώσετε;».
Αναφερόμενος πάντως στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα που διεκδικεί τη θέση του περιφερειάρχη, τον χαρακτήρισε "αλαζόνα".



Στην ομιλία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν απάντησε στις αιχμές Ψωμιάδη και τάχθηκε όπερ της ενότητας της παράταξης την οποία όπως είπε «θέλει να υπηρετήσει». Η διαδικασία της εκλογής του νέου περιφερειάρχη βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη.
seleo.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: