ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: Βέροια-Πανθρακικός 0-1 (video)

Το γκολ του Μίνγκα χάρισε στον Πανθρακικό τη νίκη στη Βέροια και το προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Επόμενο ραντεβού στη ρεβάνς της Κομοτηνής στις 13 Μαρτίου.
Το ματς θύμισε αρκετά... Super League. Οπερ σημαίνει λίγες φάσεις, ένα γκολ και σφιχτές άμυνες. Η Βέροια κατέβηκε με στόχο να σκοράρει νωρίς και να βάλει δύσκολα στον Πανθρακικό. Μόνο που οι "πράσινοι" ήταν αυτοί που έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους και δεν τους άφησαν να απειλήσουν.
Οχι μόνο αυτό, αλλά στην πρώτη φάση του ματς η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Μίνγκα (24ο λεπτό μετά από μπαλιά του Μουνάφο). Το τέρμα αυτό διαφοροποίησε την εικόνα του αγώνα. Η Βέροια πήρε μεγαλύτερη κατοχή, πίεσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τη σειρά τους ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και είχαν τις ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ.
Και η Βέροια είχε ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσια και να διατηρήσει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς. Σημαντικότερη αυτή του 67ου λεπτού όταν ο Κόστλι με κεφαλιά -μετά απ΄σέντρα του Αμαραντίδη- έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν θέμα διαχείρισης. Ο Πανθρακικός δεν απειλήθηκε, κράτησε το υπέρ του 1-0 και είναι πλέον αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά.
Βέροια: Καντιμοίρης, Μπερτέν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης (62' Μορένο), Μοκάκε (61' Κόστλι), Ιωάννου (68' Ολαϊτάν).

Πανθρακικός: Βρονταράς, Μελίσσης, Καστελάν, Κοντογουλίδης (68' Τζάνης), Μίνγκα, Ντιόγκο, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης (59' Λουσέρο), Σερφά

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: