ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-1 (video)

Με την εκτέλεση φάουλ του Τζαμέλ Αμπντούν ο Ολυμπιακός έφυγε με το 1-0 από τα Γιάννινα και απέκτησε σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΣ για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Κατόρθωμα είναι που...

σ' έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές όχι μόνο στάθηκαν όρθιοι, αλλά και έφτιαξαν πράγματα (συνδυασμούς, ευκαιρίες). Κυρίως βέβαια στο πρώτο ημίχρονο, όταν το χορτάρι έμοιαζε να είναι σε καλύτερη κατάσταση και όλοι τους σαφώς πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι.
Με σημείο αναφοράς τον Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός απείλησε τρεις φορές (11', 13', 19') στο πρώτο 20λεπτο, αλλά από τη στιγμή που δεν σκόραρε ο ΠΑΣ Γιάννινα αναθάρρησε. Η ομάδα του Χριστόπουλου δούλεψε καλά στη μεσαία γραμμή και με καλή κυκλοφορία επιχειρούσε να φτάσει μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Η προσπάθεια αυτή βέβαια δεν κατέληξε σε τελικές προσπάθειες, πέρα από την κεφαλιά του Λίλα στο 30'.
Όσο κυλούσε βέβαια ο χρόνος, τόσο δυσκόλευε το έργο των δύο αντιπάλων. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι στημένες φάσεις κρίνουν αγώνες και η εκτέλεση με... μοιρογνωμόνιο του Αμπντούν στο 53', από φάουλ που... δεν έγινε στον Χολέμπας, έμελλε να είναι αυτή που θα καθορίσει τη μοίρα του πρώτου προημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Μπαμπανιώτης εκτινάχθηκε αλλά...
Με τον Ολυμπιακό καλά οργανωμένο στα μετόπισθεν οι γηπεδούχοι δεν ήταν εύκολο να απαντήσουν. Ο Χριστόπουλος χρησιμοποίησε τον Ντε Βισέντι αρχικά και τον Ίλιτς αργότερα, αλλά δεν πήρε αυτά που ήθελε, την ίδια ώρα που ο Μίτσελ, φρεσκάροντας την 11άδα του με Σιόβα και Τζεμπούρ, ανανέωνε το οξυγόνο και τα τρεξίματα. Οι δυο τους μάλιστα συνδυάστηκαν στην καλύτερη (και μοναδική) ευκαιρία μετά το 1-0, με τον Αλγερινό στο 81' να πιάνει την κεφαλιά, αλλά τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να σώζει την εστία του με τη βοήθεια του δοκαριού. Το 1-0 δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός έγινε το αφεντικό του ζευγαριού.


Ενταση είχαμε στο φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. (Δείτε το video στο τέλος του ρεπορτάζ)

Κλειδί του αγώνα
Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να εκμεταλλεύεται τις στημένες φάσεις και αυτό έκανε άλλη μια φορά. Αφότου προηγήθηκε, δεν κινδύνευσε καθόλου και πήρε αυτό που ήθελε.

MVP
Ο Τζαμέλ Αμπντούν έδωσε τη λύση σ' ένα σημείο που το έργο του Ολυμπιακού άρχιζε να δυσκολεύει λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Ο Αλγερινός εξτρέμ αποδεικνύει κάθε φορά πόσο χρήσιμος είναι.

Αδύναμος κρίκος
Ο διαιτητής Τοπούζης κατάφερε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του, αφήνοντας με παράπονα τόσο τον ΠΑΣ όσο και τον Ολυμπιακό. Έξω από τα νερά του ο Θρακιώτης ρέφερι, δεν βοήθησε το παιχνίδι.


ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-1 από MotionCrew

Ενταση είχαμε στο φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό. 
Συγκεκριμένα, μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών του ΠΑΣ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ένας εξ αυτών πήγε να επιτεθεί στον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος αντέδρασε και τον χτύπησε μέχρι να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι.
Οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν άρον-άρον για τα αποδυτήρια την ώρα που οι οπαδοί των γηπεδούχων... έκοβαν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο ανενόχλητοι.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-1 από MotionCrew
contra.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: