ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σέλτικ - Γιουβέντους 0-3 (video)

Ναι μεν δεν εντυπωσίασε, αλλά η διαφορά ποιότητάς της με τηνΣέλτικ, ήταν αρκετή να χαρίσει ευρεία νίκη με σκορ 3-0 στην Γιουβέντους στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ουσιαστικά, η «Γηραία Κυρία» εξασφάλισε από τώρα την...

πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς χρειάζεται κάτι παραπάνω από… αυτοκτονία για να μείνει εκτός με την ρεβάνς να διεξάγεται στην Ιταλία.
Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά παρατάχθηκαν οι Κέλτες, καθώς ο διεθνής άσος ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό.

Μάτρι (3’), Μαρκίζιο (7’) και Βούτσινιτς (83’) τα γκολ των «μπιανκονέρι».
Το ματς
Πριν καν-καν «ζεσταθούν» οι παίκτες των δύο ομάδων, είχαμε γκολ! Ο Πελούζο από τα αριστερά έκανε «βαθιά» σέντρα, ο Αμπρόουζ δεν κατάφερε να διώξει με τον Μάτρι να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Φόρστερ και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 των «μπιανκονέρι», παρά την προσπάθεια του Γουίλσον να απομακρύνει τη μπάλα. Ναι μεν, οι Κέλτες «πάγωσαν» προς στιγμήν, όμως στη συνέχεια ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα. Βέβαια, απειλούσαν μόνο με αδύναμα σουτ εκτός περιοχής, με τους Μάλγκροου και Κόμονς κυρίως, καθώς το «βαρύ» πυροπολικό, Χούπερ ήταν κλεισμένος καλά από την τριάδα των στόπερ της Γιούβε.

Στα μισά του πρώτου μέρους, ο Πίρλο έβγαλε εξαιρετική πάσα προς τον Βούτσινιτς, ο Βόσνιος φορ πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως βγήκε πλάγια και έχασε την ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ. Η Σέλτικ δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή, με τελευταία καλή της στιγμή για το πρώτο μέρος να είναι ένα σουτ του Χούπερ, όμως ο Μπουφόν ήταν για ακόμα μια φορά σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Το δεύτερο μέρος δεν επιφύλασσε κάποια δραματική εξέλιξη. Η Γιούβε κρατούσε εύκολα το υπέρ της 1-0, η Σέλτικ έδειχνε να έχει χάσει την «φρεσκάδα» της, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κλείσει ακόμα καλύτερα τους χώρους σε σχέση με το πρώτο μέρος. Ό, τι δεν έγινε από την έναρξη της επανάληψης μέχρι το 75’, έγινε μέσα σε έξι λεπτά.

Στο 77’ ο Μάτρι τσίμπησε όμορφα τη μπάλα για τον Μαρκίζιο, ο οποίος αφού «άδειασε» τον Γουίλσον, πλάσαρε ψύχραιμα τον Φόρστερ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η «Μεγάλη Κυρία» δεν σταμάτησε εκεί. Έξι λεπτά αργότερα, ο Αμπρόουζ έκανε λάθος, ο Μαρκίζιο έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Βούτσινιτς, με τον Μαυροβούνιο φορ να κάνει με ωραίο σουτ το 3-0 και να ολοκληρώνει τον θρίαμβο της Γιουβέντους μέσα στο «Celtic Park».
Οι συνθέσεις των ομάδων
Σέλτικ (Νέιλ Λένον): Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Αμπρόουζ, Γουίλσον, Μάλγκροου, Λούστινγκ (59’ Μάθιους), Μπράουν, Κόμονς (74’ Βατ), Γουανιάμα, Φόρεστ, Χούπερ

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Κάσερες, Πελούσο (69’ Παντόιν), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Βούτσινιτς (87' Ανελκά), Μάτρι (81' Πογκμπά) 

Celtic vs Juventus 0:3 MATCH HIGHLIGHTS


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: