ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΝΑΟΥΣΑ 0-6

Καταιγιστική η Νάουσα!!!
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχτηκε το ματς της Νάουσας στην Κοζάνη κόντρα στον Μακεδονικό. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου πέρασε σαν σίφουνας και επικράτησε με 0-6.
Αγωνιστικά, η Νάουσα ...δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Στο 17’ ο Πιπινίκας έκανε το 1-0, ενώ στο 41’ ο Γασπαράτος σημείωσε το 2-0. Στο 63’ ο Μπουλγουρίδης πέτυχε το 3-0, ενώ ο Γασπαράτος με γκολ στο 73’ και το 76’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό 0-
6  έγραψε ο Πιπινίκας.
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κυριάκου Σαριόγλου με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο παίκτης του Μακεδονικού σε προσπάθειά του να αποκρούσει σουτ του Πιπινίκα, έπεσε άτσαλα πάνω στο δοκάρι, με αποτέλεσμα να σκιστεί το πόδι του από τα σιδεράκια που δένουν τα δίχτυα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σαριόγλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Βαρυτιμίδης, Κυπίρτογλου, Αντωνόπουλος Γρ,. Κωστίκας, Κουμπούρας, Νικολάου (82’ Σωτηρόπουλος), Μαντζώλας, Τσαμπούρης (67’ Παπαδημητρίου), Ζαχαριάδης, Αργυρόπουλος, Σαριόγλου (46’ Ματούλας)

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Αργυρίου Π. (73’ Μουρίκι), Θεοδορόπουλος, Πέικος, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς (65’ Καραλιόπουλος), Μπουλγουρίδης, Αργυρίου Γρ., Πιπινίκας, Γασπαράτος (77’ Νίκου), Πασχάλης.

inspor.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: