ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Λευκάδια-Αλεξάνδρεια 1-0 (video)

Τα Λευκάδια με τέρμα του Παπαστεργίου στην επανάληψη έκαμψαν την αντίσταση της Αλεξάνδρειας και κέρδισαν με 1-0.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη...

καλή στιγμή στο 8’. Ο Καλαϊτζίδης εκτέλεση το φάουλ, ο Κύρου απόκρουσε, το «ριμπάουντ» πήρε ο Σιδηρόπουλος που με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά της ο Λεκάκης από κοντά σούταρε μόλις έξω. Στο 22' ο Πίτος έκανε το πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 45’ τα Λευκάδια έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Σιδηρόπουλος ως τελευταίος ποδοσφαιριστής μάρκαρε τον Κίτσα και αποβλήθηκε απευθείας. Στο 45’ ο Πετρίδης είδε τον Κύρου εκτός θέσης και με λόμπα προσπάθησε να τον «κρεμάσει», αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε με κεφαλιά ο Μυλωνάς.
Στο 50’ ο Πετρίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Πίτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 67’ ο Πίτος με διαγώνια σέντρα βρήκε τον Παπαστεργίου που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Μαλέσιος (46’ Κωνσταντινόπουλος), Κοτζαχρήστος, Λεκάκης, Πρ. Μισαηλίδης, Π. Μισαηλίδης, Πίττος, Σιδηρόπουλος, Μαριορίδης (82’ Τσάλμας), Γιόφτσης (42’ Παπαστεργίου), Πετρίδης, Καλαϊτζίδης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Παπαδημητρίου (71’ Χατζηβασιλειάδης), Μυλωνάς, Πιπιλιάρης, Κεστελίδης, Αραμπατζής (63’ Αβραμίδης), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (46’ Αραπέλης), Κίτσας, Τεπετός, Χαλβατζής.


Φωτορεπορτάζ από το Λευκάδια-Αλεξάνδρεια 1-0












































































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: