ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Λευκάδια - Κάστορας 1-1 (videos)

Tουλάχιστον 1μιση μέτρο offside (videos)
Παραχώρησαν ισοπαλία στον Κάστορα τα Λευκάδια!!!
Ισοπαλία 1-1 παραχώρησαν στον Κάστορα τα Λευκάδια. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, αν και προηγήθηκε στο σκορ, δέχθηκε...
πολύ γρήγορα την ισοφάριση και δεν κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα.
Στο πρώτο μέρος, στην πρώτη τους καλή στιγμή τα Λευκάδια άνοιξαν το σκορ. Ο Τσάλμας από δεξιά πάσαρε στον Πίτο και ο τελευταίος με βολέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι δεν χάρηκαν το γκολ. Δυο λεπτά αργότερα, σε μια αντεπίθεσή του ο Κάστορας έφτασε στο 1-1. Ο Σίμου πάσαρε στα δεξιά του στον Τάσιο, ο τελευταίος πρόλαβε την έξοδο του Μαλέσιου και με πλασέ έγραψε το 1-1.
Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δυο καλές στιγμές, από στημένες φάσεις. Στο 38’ ο Πίτος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Κοσμίδης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 45’ ο Πετρίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Πασχώνης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Κοσμίδης απόκρουσε. Στις καθυστερήσεις, είχε και ο Κάστορας μια καλή στιγμή αλλά ο Κοκοδήμος δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα.


Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν το ίδιο κακός και παρά τις προσπάθειες των παικτών, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων, που δεν κινδύνευσαν στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν στο 80' όταν μετά από κόρνερ του Καλαϊτζίδη, ο Πίτος έκανε την κεφαλιά άουτ.
Διαιτητής: Μολιχιτούδης (Μερκενίδης, Νικολαΐδης)
Λευκάδια: Μαλέσιος, Κοτζαχρήστος (60’ Σπυριδωνίδης), Λεκάκης, Πασχώνης (83’ Πέτγαζλης), Μισαηλίδης Π., Πίτος, Παπακωνσταντίνου, Μαργιορίδης, Παπαστεργίου, Πετρίδης, Τσάλμας (57’ Καλαϊτζίδης).

Κάστορας: Κοσμίδης, Καρανάτσιος, Τράντας, Τάντσης, Αναγνώστου, Μήνος, Σίμου (91’Δασκουλίδης), Τάσιος (86’ Καραμήτρος), Κοκοβίδης (71’ Αντωνιάδης Κ), Αντωνιάδης, Δηνάδης.



Δύο μέτρα offside το γκολ της ισοφάρισης του Κάστωρ





anthemia
inspor.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: