ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γαλατασαράι - Σάλκε 1-1 (video)


Στο ισόπαλο 1-1 κόλλησαν Γαλατάσαραϊ και Σάλκε με την πρόκριση στα προημιτελικά να παραμένει ανοιχτή για τις δύο ομάδες.
Μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός στη...

Γαλατάσαραϊ για την αναμέτρησή της με τη Σάλκε για τη φάση των «16» του Champions League καθώς θα αγωνιζόταν για πρώτη φορά στη διοργάνωση με τα νέα της μεγάλα αστέρια.
Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης μένοντας στο ισόπαλο 1-1 και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό. Η «τσιμ μπομ» μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη της ευκαιρία προηγήθηκε με εξαιρετικό γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ στο 12’.
Από εκεί και πέρα έχασε και άλλες ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του δοκαριού του Χαμίτ Άλντιντοπ. Αφού δεν έγινε το 2-0 σε εκείνο το σημείο, ήρθε η ισοφάριση από τους «μπλε» με τον Τζόουνς στο 45’ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Νουνκέου, Σεμίχ Καγιά, Σαμπρί (83’ Μπουλούτ), Άλτιντοπ (66’ Έμπουε), Ινάν, Μέλο, Ριέρα, Σνάιντερ (46’ Άμραμπατ), Ντρογκμπά, Γιλμάζ.
ΣΑΛΚΕ: Χίλντενμπραντ, Χιέβεντες, Ματίπ, Κολάσινακ, Μπάστος, Χέγκερ, Τζόουνς, Ντράξλερ (84’ Μπαρνέτα), Νόισταντερ, Φαρφάν, Χούντελααρ (75’ Πούκι).


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: