ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Βαλένθια - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2 (video)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Βαλένθια στοΜεστάγια σε ένα ματς που την αδικεί το τελικό σκορ. Οι Γάλλοι πήραν προβάδισμα στην υπόθεση...
πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποβλήθηκε ο Ιμπραίμοβιτς στο 91’ και ακυρώθηκε –κακώς- γκολ του Λαβέτσι στο 77’ με το σκορ στο 2-0 υπέρ των Παριζιάνων. Οι Βεράτι, Λαβέτσι και Μόουρα οι καλύτεροι των φιλοξενούμενων.

Το ματς

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε στο γήπεδο χωρίς να νοιώθει φιλοξενούμενη. Με πάθος και αποφασιστικότητα πήρε την κατοχή της μπάλας και έκανε αρκετά «ώριμες» επιθέσεις. Οι Γάλλοι απείλησαν με τον καλύτερο του γηπέδου, Λούκας Μόουρα, στο 9’, με τον… κεραυνό του Βραζιλιάνου να χτυπάει στο δοκάρι του Γκουάιτα. Ένα λεπτό αργότερα, οι Παστόρε-Λαβέτσι «έκρυψαν» την μπάλα και ο τελευταίος με πολύ δυνατό διαγώνιο σουτ παραβίασε το «γάμα» των Ισπανών κάνοντας το 1-0.

Η Βαλένθια ισσορόπησε μετά το 15’, πίεσε κάπως αλλά οι Γάλλοι έδειχναν πιο επικίνδυνοι. Και δεν άφησαν απλά αυτό να φαίνεται. Το έκαναν πράξη. Ο Λούκας Μόουρα στο 43’ απέφυγε με εκπληκτικό τρόπο τον Ρικάρντο Κόστα, πάσαρε έτοιμο γκολ στον Παστόρε και ο Αργεντινός από κοντά έκανε το 2-0 με το σκορ ημιχρόνου να είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Ο Βαλβέρδε στο δεύτερο ημίχρονο αποφάσισε να ρισκάρει βάζοντας τους Κανάλες και Βαλντές και η αλήθεια είναι, ότι η Βαλένθια ξεκίνησε πιο δυνατά πιέζοντας την Παρί, η οποία έδωσε χώρο ούτως ώστε να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Και όπως φάνηκε, πολύ καλά έκανε, αφού δύο φορές ο Ιμπραίμοβιτς(61’,66’) και μία ο Λαβέτσι(63’) έχασαν τρομερές ευκαιρίες στις κόντρα επιθέσεις.

Ο χρόνος κύλαγε στο ίδιο τέμπο, με τους Ισπανούς να είναι ψηλά και τους Γάλλους να φεύγουν ταχύτατα στις αντεπιθέσεις κι αν ο επόπτης δεν σήκωνε λανθασμένα την σημαία στο 77’, ο Λαβέτσι θα έκανε το 0-3. Αυτό το λάθος όμως έδωσε ευκαιρία στους γηπεδούχους, οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί αφού στο 89’ με στημένη φάση ο Ραμί έκανε το 1-2 και στο 91’ αποβλήθηκε ο Ιμπραίμοβιτς που θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι. Όπως και να’χει η Παρί με το παιχνίδι της έδειξε ότι είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι συνθέσεις των ομάδων 
Βαλένθια (Βαλβέρδε): Γκουάιτα, Ραμί, Περέιρα, Ρικ. Κόστα, Φεγκούλι(84’ Βιέρα), Μπανέγκα(46’ Κανάλες), Γκουαρδάδο, Παρέχο, Κόστα, Ζόνας(46’ Βαλντές), Σολδάδο

Παρί Σεν Ζερμέν (Αντσελότι): Σιρίγκου, Σακό, Άλεξ, Μάξουελ, Ζαλέ, Ματουιντί, Παστόρε(88’Αρμάντ), Λούκας Μόουρα(53’ Σαντόμ), Λαβέτσι(76’Μενέζ), Ιμπραχίμοβιτς 


Valencia vs PSG 1:2 MATCH HIGHLIGHTS



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: