ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ – ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 1-2 φωτορεπορτάζ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
12η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΡΟΥ
Σάββατο: 2 Φεβρουαρίου 2013
Αγώνας διαφήμιση στο Μέγαρο, όπου η Σειρήνα, αφού έκανε την ανατροπή επικράτησε του Κεραυνού με 1-2.

Κάτω από δυνατό αέρα ο αγώνας, τα είχε όλα. Τρία γκολ, ισάριθμα δοκάρια, καταπληκτικό ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες.

Το φιλμ του αγώνα

Α΄ημίχρονο
Μόλις στο 4΄ο Κεραυνός ευτύχησε να προηγηθεί μετά από ολέθριο λάθος του Κόκκινου, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε ασθενές χτύπημα φάουλ του Ντεμάι.
Η Σειρήνα ισοφάρισε στο 11΄με το συνήθη ύποπτο Γιώργο Τσιάτσιο, που εκμεταλλεύτηκε πλήρως την καταπληκτική ασίστ του πρωτοεμφανιζόμενου Κώστα Αναστασιάδη.
Κι ενώ η Σειρήνα πίεζε με το Νικολαϊδη να αστοχεί από τα 5μ., ο Κόκκινος κράτησε τη Σειρήνα με καταπληκτική απόκρουση σε βολίδα του Ντεμάι.
Η Σειρήνα απάντησε με δοκάρι του Γιώργου Τσιάτσιου στο 32΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι ενώ προηγουμένως ο Καλύβας αλλοίωσε ελαφρά την κατεύθυνση της μπάλας.
Τέσσερα λεπτά αργότερα χάθηκε η μπάλα σε εναλλαγή Αναστασιάδη – Νικολαϊδη, πάρε βάλε του τελευταίου στο Γιώργο Τσιάτσιο που από κοντά σημείωσε το 1-2.

Β΄ημίχρονο
Φορτσάτη μπήκε η Σειρήνα και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τετ-α-τετ του Νικολαϊδη στο 48΄και δοκάρι του Αναστασιάδη στο 53΄.
Από και πέρα από το διάστημα έως το 70΄ο Κεραυνός πίεσε αφόρητα χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει η εστία του Κόκκινου.
Στη συνέχεια Νικολαϊδης, Τσαγιαννίδης και Κολέτσος έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, ενώ στο 82΄σε απευθείας φάουλ του Ντεμάι η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Καραλιόλιος, Λαζόγκα, Δασκαλόπουλος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ: Καλύβας, Χρηστούλης, Χρ. Ζιάκας, Χαχάνι, Ζιάκας (87΄Τσιοπλής), Καρανάσιος, Βασιλόπουλος, Χαριζόπουλος (74΄Τσάτσος), Σιώτας (87΄Χαριζόπουλος), Χρυσής, Ντεμάι

Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Αχ. Κόκκινος, Ντ. Κόνι (89΄Χ. Ασλανίδης), Σ. Γρίδας, Γιάννης Τσιάτσιος (87΄ Γ. Αντωνιάδης), Γιώργος Τσιάτσιος, Ν. Μπαλντούμης, Ν. Τσαγιαννίδης, Κλ. Κουκουτσέλας, Ηρ. Νικολαϊδης, Χ. Φαρμάκης (46΄Γ. Κολέτσος), Κ. Αναστασιάδης


Φώτης Μπαζάκας
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: