ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ..


Ορατό είναι το ενδεχόμενο να παρατάξει σχήμα με δύο επιθετικούς ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε.
Πιο… μυστικοπαθής από ποτέ εμφανίζεται ο Μίτσελ εν όψει της ρεβάνς των «32» του Europa League απέναντι στη Λεβάντε, όπως ...
χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, αλλά σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει τον Ολυμπιακό με δύο επιθετικούς, Τζιμπούρ και Μήτρογλου, χωρίς απαραίτητα να αλλάξει και το σύστημά του, αλλά πιθανότατα χρησιμοποιώντας τον Αλγερινό σε πιο περιφερειακό ρόλο.
Ο Μέγιερι αναμένεται να είναι στο τέρμα, οι Μανωλάς και Κοντρέρας έχουν τον πρώτο λόγο για το κέντρο άμυνας, ενώ Χολέμπας και Μανιάτης για το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα (παρότι είναι διαθέσιμοι και οι Λυκογιάννης και Ντιακιτέ αντίστοιχα). Σε ό,τι αφορά στο κέντρο, ο Φέισα θα είναι αμυντικό χαφ, ο Γκρέκο θα πάρει τη δεύτερη θέση ενώ από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά. Είναι πιθανό ο Ιμπαγάσα να αρχίσει το ματς, με τον Μασάντο να παίζει πιο μπροστά ή να προτιμηθεί ο Πορτογάλος για το κέντρο και ο Βλαχοδήμος να παίξει δεξιός μεσοεπιθετικός.
Εκτός πλάνων είναι βέβαια ο τιμωρημένος Αμπντούν, ο Παπάζογλου που δεν έχει δηλωθεί, ο νεοαποκτηθείς Μπόατενγκ, αλλά και ο Πάντελιτς για λόγους τακτικής.

olympiacos-blog
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: