ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίο

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Μέσα σας νιώθετε πιο ήρεμοι και για αυτό όλα γύρω σας έχουν χαλαρώσει. Η φιλική συμμετοχή ενός Υδροχόου σε μια προσωπική σας δουλειά θα σας δώσει τις δυνατότητες να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Από την άλλη μπορεί να περνάτε μια ρομαντική φάση με έναν Παρθένο ή Ζυγό. Σε κάποια πράγματα δεν θα είστε καθόλου ξεκάθαροι και δεν θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις συγκεκριμένες. Ίσως να έχετε ακόμα ανάγκη για ξεκούραση ή και για ονειροπόλημα. Το ενδιαφέρον σας για την τέχνη θα είναι εμφανές.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε διατεθειμένοι να κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα που θα σας βγάλουν από τις δυσκολίες και την αδράνεια. Υπάρχει εύνοια και κυρίως από ένα οικογενειακό ακίνητο για αυτό κινηθείτε με γρηγοράδα και ευελιξία και μην αφήσετε κάποιες αρνητικές πεποιθήσεις και εντάσεις να σας χαλάνε την καλή ενέργεια που πάτε να εισπράξετε. Είναι σημαντικό να είστε πιο φιλικοί με άτομα που είναι γύρω στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και αν μπορείτε να συνδυάσετε την επικοινωνία με την προσωπική σας δουλειά. Αυτό θα είναι το μεγάλο σας όπλο. Οικονομική ελάφρυνση από κάποιες υποθέσεις σας θα σας κάνουν να νιώθετε λιγότερο πίεση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε σε φάση πολύ δυνατή γιατί θα σας βγει το συναισθηματικό σας κομμάτι πιο έντονο και ίσως να διαπραγματευτείτε κάποια πράγματα που τα είχατε σε μεγάλη απόσταση από έλλειψη κατανόησης. Επειδή θα χρειαστεί να είστε πιο ψύχραιμοι σε θέματα που αφορούν μια σχέση και κυρίως με Σκορπιό. Επειδή έχετε τη διάθεση να τα δώσετε όλα καλό είναι μετά να μην μετανοήσετε γιατί μετά δεν θα μπορέσετε να ακυρώσετε το αποτέλεσμα και θα γίνουν λάθη από συναισθηματική ανωριμότητα. Τουλάχιστον να είστε πολλοί προσεκτικοί σε συναλλαγές που θα είναι φλου και αδιευκρίνιστες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε σε μεγάλη συναισθηματική δράση και αυτό σας βοηθάει να ξεπεράσετε τους υφάλους τους προσωπικούς. Η συνεργασία σας με έναν Κριό θα σας δημιουργεί συνέχεια εντάσεις αλλά τουλάχιστον θα σας αναγκάζει να δραστηριοποιείστε γιατί μπορεί να σας λέει αλήθειες που θα σας ταρακουνάνε. Η επιτυχής συμφωνία για μια δουλειά που σχετίζεται και με το εξωτερικό ή το ξεκίνημα νέων σπουδών θα σας δώσει έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε παραπάνω. Θα έχετε πάντως ευκαιρία αν θέλετε να εξομολογηθείτε τον έρωτά σας σε ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι αρκετά σοβαρό ή μεγαλύτερο σας.
ΛΕΩΝ
Γίνεστε αρκετά επιβοηθητικοί με τα θέματα των γύρω σας gια αυτό μπορεί να έχετε και μια πρόταση συνεργασίας από έναν Υδροχόο. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές που έχετε με τρίτους γιατί εκεί μπορεί να γίνουν λάθη και κυρίως αν ασχολείστε με χρηματιστήριο, με μια κληρονομιά ή με θέματα εφορίας. Ο Ιχθύς μπορεί να σας αποπροσανατολίζει και να μην σας αφήνει να έχετε την δική σας κρίση. Είναι η εποχή που ευνοούνται οι αποφάσεις για συμβίωση και γάμο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άλλα πρόσωπα και κυρίως με ένα άτομο που είχατε σχέση από το παρελθόν. Σίγουρα θα ξεδιπλώσετε κάποια πιο βαθιά σας στοιχεία και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε μια εξομολόγηση. Ένας Ιχθύς είναι πολύ κοντά σας παρόλο που νιώθετε μια πίεση είτε από αυτόν και τις απαιτήσεις του είτε από τις συναισθηματικές ανάγκες των γύρω σας οι οποίες μπορεί να σας παρασύρουν στα άκρα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί και να κάνετε υπερβολές σε θέματα δοσίματος για αυτό να είστε πιο μετρημένοι και κυρίως σίγουροι για τα συναισθήματά σας.
ΖΥΓΟΣ
Είστε έτοιμοι να μιλήσετε σε άλλη γλώσσα και ίσως μερικοί να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Η ζωή είναι δική σας και χρειάζεται εσείς να πάρετε αποφάσεις και να μην αφήνετε κανέναν να σας καθορίζει με τα δικές τους απόψεις και τις δικές του αξίες. Εδώ μπορεί να χρειαστεί να δώσετε μάχη και ίσως να νιώσετε για μια στιγμή ότι θα χάσετε το παιχνίδι για αυτό να οπλιστείτε με θάρρος και πυγμή. Μπορεί στον ερωτικό σας τομέα να υπάρξει κάποιο μπέρδεμα και κυρίως με έναν Ιχθύ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε πολύ δυνατοί αλλά συγχρόνως βγάζετε ένα μεγάλο συναισθηματισμό που επηρεάζει άμεσα τα κοντινά σας πρόσωπα. Είστε σε φάση μεγάλης δημιουργίας και ερωτικής επικοινωνίας. Επειδή είστε αποφασισμένοι να κάνετε πολλά πράγματα γιατί τα ανοίγματα και η αισιόδοξη στάση σας κάνουν περισσότερο ανοικτούς, σίγουρα θα έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα ή στο θέμα ενός ακινήτου. Ένα πρόσωπο που παίζει ρόλο φιλικό στην ζωή σας και κυρίως ένας Υδροχόος θα έρθει πιο κοντά σας με τον δικό του παράδοξο τρόπο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Κινείστε στα θέματα της καριέρας και της δουλειάς σας πολύ δημιουργικά αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε συμφωνίες που είναι στον αέρα. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να συζητάτε για πολλά πράγματα αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο εκτός αν γίνετε πιο συγκεκριμένοι και σαφείς. Κυρίως όταν είναι για γραπτά συμφωνητικά να είστε πολύ προσεκτικοί και σίγουροι για αυτό που θέλετε. Ένας Παρθένος ή ένας Ιχθύς θα σας δώσει λύσεις και ίσως και ευκαιρία οικονομική αλλά πάντα με όρους. Επειδή έχετε γίνει κάπως αυστηροί με συγκεκριμένα άτομα μπορεί να έχετε υψώσει τοίχους που ίσως σας εμποδίζουν στο να έχετε πολλούς φίλους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλετε να μιλήσετε και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε ό, τι αφορά στο πρόσωπό σας αλλά και τα συναισθήματά σας. Η πειθώ σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλη για αυτό επιδιώξτε να κάνετε συζητήσεις για θέματα πιο συναισθηματικά και κυρίως με έναν Παρθένο. Τα οικονομικά σας θέματα λύνονται πιο εύκολα αυτή την περίοδο γιατί εσείς είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας. Ένα ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση. Η πνευματικότητα είναι το εργαλείο σας για να κάνετε υπερβάσεις σε όλα τα επίπεδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας εξακολουθεί να σας πριμοδοτεί με δώρα αλλά χρειάζεται για να πάρετε τις ευκαιρίες που σας δίνει να γίνετε περισσότερο ανοικτοί στην επικοινωνία, φιλικοί και προσιτοί σε όλα τα επίπεδα. Επίσης να είστε πολύ πιο συγχωρητικοί και έτοιμοι για να κάνετε υποχωρήσεις και συνεργασίες που θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο. Τα συναισθήματά σας είναι πιο έντονα και τα δείχνετε πιο εύκολα καθώς και την αισθαντικότητά σας. Το φιλικό στυλ ενός Διδύμου μπορεί να σας μπερδεύει γιατί δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει αλλά τουλάχιστον σας κάνει καλό η επαφή.
ΙΧΘYΕΣ
Οι τέσσερις πλανήτες στους Ιχθύες σας δίνουν τη δύναμη να κάνετε παραπάνω κινήσεις που παλιά ίσως να μην μπορούσατε να ενεργοποιηθείτε τόσο δυναμικά. Γενικά θα πετύχετε πράγματα που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό. Το σημαντικό είναι ότι θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και θα είστε πιο έτοιμοι να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Η σχέση με ένα Λιοντάρι μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να περάσει σε φάση ενδιαφέροντος αλλά θα παραμείνει κρυφή για ένα διάστημα. Επίσης μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα άτομο που σας συμπεριφέρεται φιλικά.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: