ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γνωστός τενίστας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης!!!

Συνελήφθη, τελικά ο γνωστός τενίστας, από τις αστυνομικές αρχές του Καναδά, με την κατηγορία πως προσπάθησε να ασελγήσει σε 13χρονο κορίτσι.Ο Πιέρ-Λούντοβιτς Ντακλός-Λανιέ, που κατέχει την 610η θέση στη λίστα με τους καλύτερους παίκτες τένις στον κόσμο, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας της Φλόριντα, ύστερα από μυστική επιχείρηση που έστησαν για τη σύλληψή του.
Χρειάστηκε, μάλιστα, να χρησιμοποιήσουν το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη του και να του περάσουν τις χειροπέδες.
Ο 27χρονος, γνωρίστηκε με την 13χρονη σε κλαμπ για τένις και στη συνέχει της παρέδιδε μαθήματα. Λίγες μέρες μετά τη γνωριμία τους, ο Λανιέ, ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στο κορίτσι, ρωτώντας τη για τον αν ενδιαφέρετε να έρθουν πιο κοντά, αλλά και πως του άρεσε να συζητούν για το σε πόσο καλή φυσική κατάσταση είναι και οι δυο τους.
Η συζήτηση, πολύ σύντομα γέμισε με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ δεν δίστασε να της στέλνει φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν τα γεννητικά του όργανα.
Στη συνέχεια, συμφώνησε πως θα πάει να την πάρει από το σπίτι της, ώστε να τη μεταφέρει στο δικό του στη Φλόριντα, όπου και θα έκαναν σεξ!
Οι Αρχές ανέφεραν πως ο τενίστας, μετά τη σύλληψή του έκανε μια πλήρη ομολογία για τα όσα έχει πει στο κορίτσι και πλέον, θα περιμένει να καταδικαστεί από τα δικαστήρια της χώρας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: