ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Αποκλειστικό: Γυναίκα η απαγωγέας του 18μηνου μωρού.Υπάρχει συνεργός.Λεπτομέριες

Βρέθηκε ταλαιπωρημένο το βρέφος που είχε εξαφανιστεί στην Κύπρο!!!

Και ενώ το πανελλήνιο έζησε έντονα την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου, σήμερα το παγκύπριο έζησε την απαγωγή του 18μηνου μωρού απο τον Ύψωνα Λεμεσού. Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του...
18 μηνών Σταύρου Στυλλή, η οποία έζησε ώρες αγωνίας από το πρωί που εξαφανίστηκε το μικρό αγγελούδι τους λόγω της απαγωγήςτου.
Ήταν γύρω στις 7.30 το πρωί, όταν το παιδάκι βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του.
Σε κάποια στιγμή και για λόγους που ακόμη δεν έγιναν γνωστοί, άγνωστος φαίνεται να άνοιξε την καγκελόπορτα, η οποία ήταν δεμένη με σπάγκο, μπήκε στην αυλή και άρπαξε το 18 μηνών παιδάκι.
Πανικόβλητη η γιαγιά του μικρού Σταύρου, όταν είδε ότι το παιδάκι είχε εξαφανιστεί από την βεράντα του σπιτιού άρχισε να φωνάζει και να τον ψάχνει.
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε πρώτες έρευνες στην περιοχή. Αρχικά, οι κάτοικοι της οδού Μιχάλη Καραολή, αναφέρουν ότι είδαν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο ενοικιάσεως να τρέχει με ιλλιγιώδη ταχύτητα και να εξαφανίζεται. Η κυπριακή αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε μια πρωτοφανή και μυστηριώδη εξαφάνιση 18μηνου αγοριού και άρχισε να εξετάζει με σοβαρότητα το ενδεχόμενο απαγωγής του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Το 18μηνο αγοράκι, που ονομάζεται Σταύρος, λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί βρισκόταν σε βεράντα του σπιτιού της γιαγιάς του, το οποίο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το Α΄ δημοτικό σχολείο του Ύψωνα Λεμεσού.
Η μητέρα του παιδιού, που είναι δασκάλα, βιαζόταν να φύγει για το σχολείο και αφού έντυσε το μωρό το έδωσε στη μητέρα της να το κρατήσει, ώσπου να σχολάσει όπως έκανε συνήθως κάποια πρωινά. Ενώ λοιπόν η γιαγιά άλλαζε το δίδυμο αδελφάκι του, ο μικρός Σταύρος απομακρύνθηκε από κοντά της. Όταν μετά από λίγα λεπτά η γιαγιά τον αναζήτησε, ο μικρός είχε ήδη εξαφανιστεί. Ακολούθως, η αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό. Η φωτογραφία του παιδιού δόθηκε στη δημοσιότητα, και αναρτήθηκε σε αεροδρόμια και λιμάνια. Μάλιστα το μωρό πριν ένα μήνα ήταν στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού σε σοβαρή κατάσταση.
apagogi-18minou-morou-ypsonas-lemesos 2
Στην περιοχή μετέβει μεγάλη αστυνομική δύναμη, συνάδελφοι του πατέρα του 18μηνου μικρού, που είναι στρατιωτικός, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και κάτοικοι. Όμως οι έρευνες, στις οποίες πήραν μέρος και δημοτικοί υπάλληλοι, δεν απέδωσαν καρπούς παρότι «χτενίστηκε» ολόκληρη η εκεί κοινότητα Ύψωνα.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε αρχικά ότι ερευνάται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία κατά τον χρόνο που εικάζεται ότι εξαφανίστηκε το αγοράκι, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο χρώματος ανοιχτό μπλε εγκατέλειψε την περιοχή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές συμβουλεύτηκαν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από ένα βιβλιοπωλείο που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το σπίτι της γιαγιάς του άτυχου 18μηνου μωρού. Μελετώντας το βίντεο όντως παρατήρησαν ότι ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, πέρασε από το σημείο της απαγωγής με υψηλή ταχύτητα άλλα αυτό δεν αποτέλεσε ύποπτο στοιχείο. Ξαναμελετώντας με πολύ προσοχή όμως το βίντεο, παρατηρήθηκε ότι ένα άλλο αυτοκίνητο, πέρασε από τον τόπο της απαγωγής, πριν γίνει η απαγωγή, 3 φορές μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν και το αυτοκίνητο που οδηγούσε το πρόσωπο που φέρεται να έκανε την απαγωγή του 18μηνου μωρού.
Επίσης κατά την διάρκεια της εβδομάδας παρατηρήθηκε συγγενικό πρόσωπο της οικογενείας, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Fimes είναι γυναίκα, που περπατούσε έξω από το σπίτι της γιαγιάς, την στιγμή που τα παιδιά του προσώπου αυτού δεν πάνε στο Α΄ δημοτικό σχολείο του Ύψωνα Λεμεσού, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της γιαγιάς, αλλά στο Β΄ Δημοτικό σχολείο Ύψωνα Λεμεσού. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να δει πότε η μάνα του άτυχου 18μηνου μωρού πάει τα παιδιά της στην μητέρα της και πότε όχι. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν άρχισε να «ξετυλίγεται το κουβάρι» της υπόθεσης αυτής σύμφωνα με την αστυνομία.
Η αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρίες και διεξήγαγε έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ανακρίθηκε συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας το οποίο φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τους γονείς του 18μηνου μωρού και το οποίο φέρεται να διέπραξε την απαγωγή όχι όμως σίγουρα και την απελευθέρωσή του στο Κοιμητήριο. Χαρακτηριστικά λέγεται ότι η γυναίκα που φέρεται να διέπραξε την απαγωγή δεν ήταν αυτή που παράτησε το μωρό στο νεκροταφείο γιατί την ώρα που βρέθηκε το μωρό, η γυναίκα αυτή ήταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και έδινε κατάθεση. Οι αστυνομικές αρχές Λεμεσού εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός, ο οποίος άφησε το μωρό στο Κοιμητήριο.
Ευτυχώς το 18μηνών νήπιο, άκουσε να κλαίει γυναίκα που επισκέφθηκε το Κοιμητήριο και ειδοποίησε περαστικό, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την οικογένεια. Απ’ότι φαίνεται οι απαγωγείς, φοβούμενοι από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, εγκατέλειψαν το παιδί σε μια παράγκα. Σημειώνεται ότι η απόσταση του κοιμητηρίου από το σπίτι της γιαγιάς αποκλείει κάθε ενδεχόμενο το παιδί να περπάτησε μόνο του μέχρι το σημείο. O υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, τόνισε το γεγονός ότι τα ρούχα του αγοριού δεν είχαν βραχεί από τη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι, καταδεικνύοντας έτσι πως μεταφέρθηκε το μωρό στο σημείο, μία με δυο ώρες πριν τον εντοπισμό του.
apagogi-18minou-morou-ypsonas-lemesos 3
Αμέσως ο πατέρας μετέβη στην περιοχή, όπου το βρήκε βρεγμένο, με λάσπες στο πρόσωπο. Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές με τον πατέρα να αγκαλιάζει ανακουφισμένος το παιδί του.
Μέσα σε λίγα λεπτά η αστυνομία έσπευσε στην περιοχή. Δείτε το βίντεο με τον πατέρα του μικρού Σταύρου και το 18μηνο μωρό, να φεύγει απο τον χώρο που το βρήκαν:



Αμέσως μετά το παιδάκι διακομίστηκε από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένο αλλά καλά στην υγεία του και χωρίς εξωτερικές κακώσεις, ωστόσο, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: