ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο! 19 νεκροί τουρίστες από έκρηξη σε αερόστατο στην Αίγυπτο!!! (pics+video)


Ένα αερόστατο συνετρίβη κοντά στο Λούξορ της Αιγύπτου με τραγικό απολογισμό 19 τουρίστες να χάσουν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε...
εκπρόσωπος της εταιρείας που διαθέτει τα αερόστατα για πτήσεις επάνω από την τουριστική περιοχή.
Ο Αχμεντ Αμπούντ διευκρίνισε ότι ένα άτομο από την 20μελή ομάδα των τουριστών και ο χειριστής του αερόστατου επέζησαν. Το δυστύχημα οφείλεται σε έκρηξη υγραερίου που σημειώθηκε σε ύψος 300 μέτρων από το έδαφος.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι τουρίστες είναι διαφορετικών εθνικοτήτων και ότι μεταξύ τους περιλαμβάνονται Γάλλοι, Βρετανοί και Ιάπωνες.
"Είκοσι άτομα επέβαιναν στο αερόστατο. Σημειώθηκε έκρηξη και σκοτώθηκαν 19 επιβάτες. Ενας τουρίστας και ο πιλότος επέζησαν", δήλωσε τηλεφωνικά ο εκπρόσωπος.

Ομάδες διάσωσης έσπευσαν στο σημείο, όπου έπεσε το αερόστατο. 





Ένας Αμερικανός φωτογράφος, ο Κρίστοφερ Μίτσελ, ήταν σε ένα άλλο αερόστατο και τραβούσε φωτογραφίες, όταν συνέβη το ατύχημα. Όπως είπε στο BBC: “Πετούσαμε πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο. Λίγο πριν προσγειωθούμε άκουσα μια έκρηξη και είδα καπνό. Νομίζω ότι το αερόστατο ήταν πίσω από το δικό μου. Στην αρχή, δεν ήμουν σίγουρος τι είχε συμβεί. Μόνο όταν προσγειωθήκαμε, ακούσαμε τι συνέβη...”.








Μετά το τραγικό δυστύχημα, το ταξιδιωτικό γραφείο "Kuoni Travel" στο Χονγκ Κονγκ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Ο διευθυντής τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, Κόραλ Κουόκ, ο Γενικός διευθυντής πωλήσεων, Ρέιμοντ Νεγκ και ο βοηθός διευθυντή των εκδρομών, Πολ Τσαν, μίλησαν για το θάνατο των εννέα συμπατριωτών τους. Όπως είπαν, τα θύματα είναι πέντε γυναίκες και τέσσερις άντρες, ηλικίας 33 ως 62 ετών, που ανήκαν σε γκρουπ 15 ατόμων που είχαν αναχωρήσει από το Χονγκ Κονγκ στις 25 Φεβρουαρίου.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: