ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μίλαν-Μπαρτσελόνα 2-0 (video)


Μεγάλη εμφάνιση έκανε η Μίλαν η οποία στο «Σαν Σίρο» επικράτησε 2-0 της Μπαρτσελόνα ισοπεδώνοντάς τη και θυμίζοντας τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.
Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης το μεγάλο ερώτημα των φίλων της Μίλαν ήταν ποιος ποδοσφαιριστής θα έκανε τη διαφορά για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη ή την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.
Μετά τα πρώτα 90 λεπτά της «μάχης» των δύο ομάδων αυτό που αποδείχθηκε ήταν πως η συλλογική δύναμη των «ροσονέρι» δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Με μία γεμάτη εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο στους «μπλαουγκράνα» και επικράτησε 2-0 για να γίνει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Οι Καταλανοί τελείωσαν το παιχνίδι με μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες, ενδεικτικό του ότι έκαναν μακράν τη χειρότερή τους εμφάνιση των τελευταίων ετών. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν νωθρές και έπαιξαν σε χαμηλούς ρυθμούς, κάτι που προφανώς βόλεψε τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο μέρος όμως, οι «ροσονέρι» κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να φτάσουν στη θριαμβευτική νίκη με 2-0. Στο 57’ μετά από σύγχυση στην άμυνα της Μπαρτσελόνα ο Μπόατενγκ με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε ουσιαστική αντίδραση από την ομάδα του Τίτο Βιλανόβα και έτσι η Μίλαν ανέβηκε για να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό, ήρθε στο 81΄ μετά από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της και σουτ του Μουντάρι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεξές, Ζαπάτα, Αμπάτε, Μουντάρι, Μπόατενγκ, Μοντολίβο, Κονστάντ. Αμπροσίνι, Πατσίνι (75’ Νιάνγκ), Ελ Σαράουι (87’ Τραορέ).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ (89’ Μασεράνο), Ζόρντι Άλμπα, Φάμπρεγκας (62’ Σάντσες), Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Μέσι, Πέδρο.


szolj hozza: M1-0B www.fasthighlights.com 


szolj hozza: M2-0B www.fasthighlights.com 
sport-fm.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

http://allaboutfootballmatch.blogspot.gr/2013/02/2-0.html
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΔΩ