ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Αλεξάνδρεια-Παναργειακός Αρ. Ορ. 2-1


Νίκη που την κρατάει ζωντανή στο κόλπο της παραμονής σημείωσε η Αλεξάνδρεια, που επιβλήθηκε 2-1 του Παναργειακού Άργους Ορεστικού.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, καθώς μόλις στο 8’ ο Καλύβας έκανε τη μπαλιά και ο...
Βελλίδης με σουτ έκανε το 0-1. Η αντίδραση της Αλεξάνδρειας ήρθε στο 26’ με τον Αραπέλη να βρίσκει τον Χαλβατζή το σουτ του οποίου θα περάσει μόλις έξω από τα αντίπαλα δοκάρια. Στο 38’ ο Κίτσας βρήκε τον Χαλβατζή και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη κι έχασαν ευκαιρίες με τους Κίτσα και Χαλβατζή, με τον πρώτο να έχει και δοκάρι στο 60’. Στο επόμενο λεπτό, ο Ι. Ιωαννίδης ανέτρεψε τον Αραπέλη, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κίτσας ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 2-1. Ως το τέλος του αγώνα η Αλεξάνδρεια έχασε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει όμως το σκορ δεν άλλαξε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Κυριάκος Καρασαββίδης): Κύρου, Μυλωνάς, Βλάχος, Κεστελίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Ζωγράφος, Χατζηβασιλειάδης (52’ Πιπιλιάρης), Παπαδημητρίου, Κίτσας, Χαλβατζής (90’ Λέκκας), Αραπέλης (50’ Αραμπατζής)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΡ. ΟΡ. (Βαγγέλης Σιώμος): Σαραφιανός, Γκαγκάνας, Μουρατίδης (40’ Μπάτζιος), Ιωάννου, Δ. Ιωαννίδης, Βακόπουλος, Τσαμτσάκης, Βλαχόπουλος (76’ Τουτουνίδης), Γανώλης (60’ Ι. Ιωαννίδης), Καλύβας, Βελλίδης

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: