ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Πανελλαδικές 2013: Αρχίζει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων


Από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ξεκινάει ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για τους μαθητές – υποψήφιους φοιτητές η αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Από την επόμενη Δευτέρα μέχρι και τις ...
5 Μαρτίου ορίζεται η προθεσμία, μέσα στην οποία θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2013 οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και πάλι σε κοινή προθεσμία, που θα ανακοινωθεί, θα πρέπει οι υποψήφιοι να υποβάλουν και τα Μηχανογραφικά Δελτία.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία (18 Φεβρουαρίου με 5 Μαρτίου) είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Η Αίτηση - Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο. 

Ο υποψήφιος μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση - Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του,-είτε από το διαδίκτυο, όπου αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/Γενικό Λύκειο ή ΕΠΑΛ ΤΕΕ/Έντυπα Εξετάσεων,-είτε από το Λύκειο του.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: