ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ελλάδα - Ελβετία (21:30 φιλικός)

Τα συμπεράσματά του καλείται να βγάλει ο Φερνάντο Σάντος στo φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία (21:30 MEGA) εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Εθνική ομάδα στις 22 Μαρτίου θα παίξει στο...

Σεράγεβο με την Βοσνία και στο αποψινό φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να δει κάποια πράγματα από τους Έλληνες διεθνείς.
Ο Σάντος θα παραμείνει πιστός στο αγαπημένο του 4-4-2, το οποίο όμως μπορεί να μετατραπεί σε 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Σπυρόπουλο, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Τοροσίδη.
Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ταχτσίδης και Κατσουράνης με τον Καραγκούνη να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην πορεία του ματς καθώς είχε κι ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Στο αριστερό άκρο θα πάρει θέση ο Χολέμπας ενώ στο δεξί ο Κονέ και τους Σαλπιγγίδη-Μήτρογλου να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.
Από την άλλη πλευρά ο Ότμαρ Χίτσφελντ θα παρατάξει την Ελβετία με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Βέλφλι, με την άμυνά του να αποτελείται από τους Ροντρίγκεζ, Φον Μπέργκεν, Τζουρού και Λιχστάινερ. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Σβέγκλερ και Μπεχράμι, με τον Μπαρνέτα αριστερά και τον Τσάκα δεξιά. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ντερτιγιόκ, θα είναι ο Γκαβράνοβιτς.

Δείτε τον αγώνα Greece-Switzerland 21:30 LIVE ΕΔΩ 
και  England-Brazil  live  ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: