ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος και ΕΔΕ για 24 αστυνομικούς για τα επεισόδια στον τελικό μπάσκετ

Ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος 24 αξιωματικών για τα επεισόδια που συνέβησαν χθες στο Ελληνικό διέταξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ. Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος που ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης.
Μετά από σύσκεψη που έγινε το πρωί υπό τον... Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, αποφασίστηκε να γίνει ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος 24 αξιωματικών της ΕΛΑΣ για την διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών σχετικά με πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους. Παράλληλα σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο επικεφαλής για την τήρηση των μέτρων τάξης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος. Ο υπουργός τόνισε την ανάγκη να εφαρμοστούν την πράξη τα μέτρα πάταξης της βίας για να μην επαναληφθούν ανάλογα γεγονότα. «Έτσι αμαυρώνεται το αθλητικό ιδεώδες αλλά και τραυματίζεται η διεθνής εικόνα της χώρας μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: