ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Ανακτάτε μεγάλες δυνάμεις και γίνεστε και πάλι πολύ δημιουργικοί και υπερδραστήριοι. Ένα ερωτικό σας θέμα θα ...
λυθεί πολύ πιο εύκολα από ό, τι πριν οπότε θα είστε και πάλι με πίστη στον εαυτό σας και με αισιόδοξη στάση για το μέλλον σας. Η ξαφνική γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει διάθεση για ζωή. Το ρίσκο πάντως ευνοείται και μην διστάσετε να κάνετε πράγματα που τα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε γενικά πολύ ανοιχτοί και αισιόδοξοι. Κάποιες απόλυτες απόψεις και κυρίως με το θέμα ενός ακινήτου μπορεί να σας δημιουργήσουν την εντύπωση ότι τελικά θα χάσετε από αυτή την υπόθεση ή ίσως να ζητάτε μεγαλύτερες αποδείξεις για την πίστη στο πρόσωπο σας και επειδή δεν τις βλέπετε στην συμπεριφορά των άλλων να καυγαδίσετε ή να πάρετε αποστάσεις οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Σκορπιό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε δυνατοί γιατί τα πολύ δύσκολα για αυτή την εβδομάδα τα έχετε περάσει οπότε θα είστε περισσότερο άνετοι και ευχάριστοι και στον εαυτό σας και στους γύρω σας. Η επαφή και η επικοινωνία με κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ ίσως να γίνει κάτω από συνθήκες που να επιδοκιμάζονται θετικά οι δικές σας αξίες οπότε από αυτό θα πάρετε φόρα και θα κάνετε τα δικά σας. Μην αφήσετε όμως ένα Ιχθύ ή μια κατάσταση που δεν είναι ξεκάθαρη ακόμα να σας ρίχνει ψυχολογικά. Τώρα με τον ανάδρομο Ερμή καλό είναι να διαπιστώνετε οι ίδιοι για την αλήθεια ενός θέματος.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε συγκεντρωμένοι στο να αποδείξετε στους γύρω σας αλλά και στον εαυτό σας εν μέρει ότι είστε κάτι διαφορετικό από τους άλλους και αν δεν σας προσέξουν αυτοί θα χάσουν. Ίσως παρασυρθείτε σε αγορές μεγαλύτερης αξίας από αυτές που είχατε προγραμματίσει και ο στόχος σας μπορεί να είναι να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. Ο έρωτας βέβαια περνάει από το στομάχι και μερικοί από εσάς θα ασχοληθείτε με το να προσφέρετε το καλύτερο γεύμα στους αγαπημένους σας.
ΛΕΩΝ
Σήμερα μπορεί να διεκδικήσετε τα καλύτερα για σας γιατί ευκαιρία είναι να ζήσετε στο εδώ και τώρα χωρίς να περιμένετε να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες για να λειτουργήσετε. Είστε γενικά πολύ πιο δραστήριοι από άλλες ημέρες. Η γνωριμία με έναν νεώτερο ή πρωτότυπο Κριό δεν θα σας αφήσει αδιάφορους αφού θα σας κάνει να νιώσετε την μοναδικότητα που έχετε ανάγκη. Ο Ιχθύς μπορεί να περιπλέξει μια οικονομική συνεργασία που έχετε μαζί ή μέσω ενός ακινήτου και χρειάζεται να είστε πολύ πρακτικοί και της λογικής για να αντεπεξέλθετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από σήμερα που μπαίνει ο Ερμής ανάδρομος θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί με όλες σας τις υποθέσεις που αφορούν άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή είστε πολύ κοντά. Βέβαια το θετικό για σας είναι να αφήσετε πίσω σας το κομμάτι της μοναξιάς που από την μια πλευρά σας αρέσει και να γίνετε περισσότερο συντροφικοί. Με αυτόν τον τρόπο θα γεμίσετε το κενό σας και θα μάθετε και τι σημαίνει αντιλαμβάνομαι τα πράγματα μέσα από την σκοπιά του άλλου. Καλό είναι να μην αφήσετε έναν Υδροχόο να φαντάζεται άλλα πράγματα από αυτά που έχετε στο μυαλό σας.
ΖΥΓΟΣ
Θα σταθεροποιηθούν περισσότερο κάποια πράγματα και θα είστε σε θέση να εισπράξετε μεγαλύτερες υποσχέσεις για θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά. Επιτέλους μπορεί να σταματήσετε να αμφιταλαντεύεστε και να δείτε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων που είναι περισσότερο δημιουργική αλλά και δείχνει ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην δύναμή σας την οποία συνεχώς διαπραγματεύεστε μέσω των τρίτων. Καλό είναι να μην περιμένετε την στήριξη για να νιώσετε καλά αλλά να το κάνετε από μόνοι σας. Έτσι και αλλιώς την διαθέτετε την δύναμη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα για αυτό καλό είναι να μην αφήνετε ακόμα και τις λεπτομέρειες στα χέρια άλλων. Η υπόθεση ενός σπιτιού ή ενός άλλου οικογενειακού ακινήτου ίσως να είχε σταματήσει και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο με στόχο να το κινήσετε με έναν άλλο διαφορετικό τρόπο ώστε να κερδίσετε χρήματα. Προσπαθείτε ό, τι γίνεται να μην το παίρνετε προσωπικά γιατί μπορεί να έχετε κάποια συγκρούσεις με ένα Λιοντάρι ή να διαφωνείτε στον τρόπο λειτουργίας κοινών πραγμάτων.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε ήδη πολύ καλύτερα και μέσα σας έχετε γαληνέψει αρκετά επειδή κατά κάποιο τρόπο το άγχος σας έχει φύγει και την θέση του έχει διαδεχτεί είτε η αδράνεια είτε η θετική σκέψη. Αυτό ανάλογα πως δουλεύετε τις διάφορες τάσεις μέσα σας θα εκδηλωθεί. Δηλαδή αν έχετε αποφασίσει να έχετε πίστη και δράση τότε όλα θα πάνε καλά αν αφεθείτε και παίζετε τον ρόλο του θύματος θα κολλήσετε και δεν θα προχωρήσετε. Η σχέση με ένα Λιοντάρι σας κάνει γενικά πολύ καλό. Μια δουλειά μπορεί να κλείσει άμεσα ακόμα και σήμερα και αυτό θα σας ικανοποιήσει γιατί θα φέρει κέρδος ξαφνικό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε γεμάτοι ερωτηματικά και απορίες αλλά στην πορεία θα τις λύσετε όλες γιατί είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολά σας κομμάτια. Η λογική είναι απαραίτητη για την σχέση με ένα Λέοντα γιατί θα βοηθήσει αφού θα χρειαστεί να επικρατήσει στην παρούσα φάση. Είστε γενικά πιο άνετοι με μια σχέση που σας ενοχλούσε στο παρελθόν γιατί έχετε μεγαλύτερη κατανόηση και άνοιγμα καρδιάς. Η σχέση με Παρθένο μπορεί να ξαναρχίσει πιο δυνατή και έντονη αφού έχει περάσει ο ανάλογος χρόνος και ο καθένας έχει καταλάβει από την πλευρά του τα λάθη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε και να γίνετε πιο κοντινοί σε ένα άτομο που παλιά ανταγωνιζόσασταν. Η δική σας μάχη είναι να καταλάβετε ότι χρειάζεται να συμμετάσχετε στην ζωή με μεγαλύτερη διάθεση για συναισθηματική κατανόηση, όχι μόνο η διανόηση και τα ενδιαφέροντα που έχουν να κάνουν με γκρουπ και ομάδες. Η καρδιά σας χρειάζεται να συμμετάσχει και να γίνετε περισσότερο ανεκτικοί με τους άλλους. Η επαφή με ένα Λιοντάρι θα σας βάλει σε δράση και θα γίνετε πιο κοινωνικοί αλλά και δημοφιλείς.
ΙΧΘYΕΣ
Αναζητάτε τη χαμένη σας δύναμη και τόσοι πλανήτες που είναι στο ζώδιο σας θα σας δημιουργήσουν έτσι και αλλιώς μεγαλύτερη διάθεση για δράση. Από σήμερα που μπαίνει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας θα σας φέρει πίσω κάποια πράγματα που ήδη τα είχατε ξεκινήσει και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε γιατί θα έχουν έντονη δόση υποκειμενισμού. Το Λιοντάρι θα επηρεάσει τις αποφάσεις σας.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: