ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Εν. Απ. Παύλου-Πυρσός Γρεβενών 3-1

Το ρεπό της Κοζάνης εκμεταλλεύτηκε η Ένωση Αποστόλου Παύλου, που νίκησε 3-1 τον Πυρσό Γρεβενών και μείωσε στους τρεις τη διαφορά της, και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με σουτ του... Θεοχάρη Συμεωνίδη έξω από την περιοχή  για το 1-0. Η απάντηση του Πυρσού ήρθε στο 37’, με πλασέ του Γκέτσιου για το 1-1. Στο 48’ ο Συμεωνίδης και πάλι με σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στην Ένωση για το 2-1. Η ομάδα των Γρεβενών πάλεψε για την ισοφάριση, όμως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αντώνης Ηλιάδης έκλεψε από τον Καραγιάννη και βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΕΝ.ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ (Γιάννης Κερλίδης): Σταματέλος Σπ., Μπάκανος, Συμεωνίδης Θ., Ηλιάδης Γρ., Σαλέπης, Ζαρογιάννης (85’ Καλούδης), Ηλιάδης Αντ., Θεοδωρίδης (66’ Δεληγιώργης), Βούλγαρης (77’ Συμεωνίδης Γ.), Τσακαλίδης, Βελλίνης

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σ. Μαυροδήμος): Αθανασόπουλος, Τσαρτσαρής, Μπόλος, Καραγιάννης, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος (74’ Ζολώτας), Γεωργίου (42’ Μπόζιαρης/ 77’ Χερίδης), Κουτσομήτρος, Γκέτσιος, Σωτήρης.

onsports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: