ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Συνήλθε ο 39χρονος ποδηλάτης από το Μικρόκαστρο- Για θαύμα κάνουν λόγο οι γιατροί


Έκπληκτοι οι γιατροί του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, είδαν χθες το βράδυ τον 39χρονο ποδηλάτη από το Μικρόκαστρο να ανοίγει τα μάτια του και να επικοινωνεί μαζί τους.
Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρότατα πριν από... μερικές μέρες όταν έπεσε από το ποδήλατο του στην επαρχιακή οδό Σιάτιστας- Αγίας Κυριακής.

Άμεσα μεταφέρθηκε στην Κοζάνη και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν. Μετά από 2 μέρες οι γιατροί ανέφεραν ότι ο 39χρονος ήταν κλινικά νεκρός και πως αναζητούσαν συγγενικό του πρόσωπο να υπογράψει για να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.
Μετά από παρέμβαση της τοπικής κοινωνίας και της εκκλησίας ( οι πληροφορίες λένε ότι υπήρξε παρέμβαση από καλόγρια από το μοναστήρι του Μικροκάστρου) ο 39χρονος παρέμεινε διασωληνωμένος και χθες τελικά ξύπνησε επικοινώνησε με τους γιατρούς αλλά και τον αδερφό του ενώ κανονικά κουνούσε τα χέρια και τα πόδια του.
Ο 39χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm θα υποβληθεί σε εγχείρηση για καθαρισμό του κρανίου του που έχει σοβαρότατη ζημιά, καθώς και για αποκατάσταση ενός μέρους που διαλύθηκε από το χτύπημα, και ο μόνος φόβος πλέον που υπάρχει είναι να μην υπάρξει λοίμωξη.

sierafm.gr
tovoion.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: