ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Πως πέρασαν τις πρώτες ημέρες στον Κορυδαλλό οι 4 συλληφθέντες του Βελβεντού!!!


Ήρεμοι και συνεργάσιμοι με τους δεσμοφύλακες πέρασαν τις πρώτες τους ημέρες στον Κορυδαλλό αλλά και στις φυλακές του Αυλώνα οι τέσσερις που συνελήφθησαν μετά τη ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης και κατηγορούνται για ...
συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Από τους τέσσερις, όπως καταγράφει ο «Τύπος της Κυριακής» ο Νίκος Ρωμανός, γιος της Πωλίνας Νάσιουτζικ και φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα και οι άλλοι τρεις, οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Ανδρέας - Δημήτρης Μπουρζούκος και Δημήτρης Πολίτης στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Οι τρεις του Κορυδαλλού οδηγήθηκαν στην πρώτη πτέρυγα όπου κρατούνται οι ήδη καταδικασθέντες αλλά και οι δικαζόμενοι για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς που μάλιστα την πρώτη ημέρα διαμαρτυρήθηκαν προς τους δεσμοφύλακες λέγοντας: «Τι τους φέρατε εδώ, δεν είναι δικοί μας».

Κρατούνται σε ξεχωριστά κελιά,προαυλίζονται κανονικά,δέχονται επισκέψεις από συγγενικά τους πρόσωπα. Στα κελιά τους έχουν τηλεοράσεις, έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και δεν έχουν ζητήσει κάποιες εφημερίδες ή περιοδικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρωμανός στον Αυλώνα, είναι απόμακρος και σκεπτικός, με παγωμένο βλέμμα. Εχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των φυλακών,δέχεται επισκέψεις από την οικογένειά του, θεωρεί τον εαυτό του, «αιχμάλωτο πολέμου» και δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους συγκρατούμενούς του.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: