ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου


Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.
Τουλάχιστον για σήμερα, ας αναγνωρίσουμε το πρόβλημα, ώστε να μπορέσει να λυθεί.
ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε πάρα πολύ καλά. Έχετε καταφέρει και έχετε δαμάσει κάποια δύσκολα συναισθήματα τα οποία σας ταλαιπωρούσαν και τώρα μπορείτε να εισπράξετε αυτά που σας αξίζουν. Στον ερωτικό τομέα θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι με το μέρος σας αρκεί να κρατήσετε τα όρια που έχετε βάλει και να μην ξεσηκωθείτε και κάνετε κάτι διαφορετικό όπως χαλαρότητα και εξομολογήσεις που μετά θα το μετανιώσετε. Η βοήθεια ή η παρέμβαση σε ένα προσωπικό σας θέμα από έναν φίλο που ίσως να είναι και Υδροχόος θα σας κάνει καλό. Οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες.
ΤΑΥΡΟΣ
Ανοίγεστε υπερβολικά και ίσως αυτό να σας βοηθήσει για αρχή αλλά μετά χρειάζεται να κρατήσετε τα ηνία γιατί δεν σας πηγαίνει να βγαίνετε έξω από τα προσωπικά σας όρια. Η στήριξη από έναν συνεργάτη σε οικονομικό επίπεδο θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Καλό είναι να ελέγξετε και δεύτερη φορά τα ψιλά γράμματα των συμβολαίων αλλά και γενικά των πληρωμών προς τους τρίτους γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από αφηρημάδα ή απροσεξία. Ένας Υδροχόος θα σας ζορίσει για να γίνουν τα πράγματα όπως αυτός θέλει ή όπως ορίζει ο κανόνας του παιχνιδιού. Σίγουρα μετά από αυτό αν κινηθείτε κάπως πιο ευέλικτα μπορεί να επιβληθείτε στον χώρο της δουλειάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πολύ ανοικτοί σε συνεργασίες, προτάσεις και γενικά λαμβάνετε στήριξη από στενό συνεργάτη ή από συντροφική σχέση. Ο Τοξότης μπορεί να σας βάζει δύσκολα αλλά μάλλον έχει δίκιο γιατί έχετε ανάγκη από πίστη και αισιοδοξία τα οποία σας τα δίνει. Χρειάζεται να αναλάβετε περισσότερο τις ευθύνες της ζωής σας και να μην παραμένετε παιδιά σε κάποια κομμάτια. Είναι σημαντικό να καταλάβετε που έχετε εσείς παρανοήσει κάποια πράγματα και ειδικά τώρα που σας παρουσιάζεται ευκαιρία για να βγείτε από το τέλμα και να πετύχετε κάτι καλό, να μην επαναληφθούν από την πλευρά σας τα ίδια λάθη. Η συμμετοχή σε ανώτερες σπουδές ή γνώσεις που σας εξελίσσουν θα είναι για το καλό σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα είστε μια ευχάριστη νότα τουλάχιστον για σήμερα. Χρειάζεται να το ρίξετε και λίγο έξω και να αφήσετε πίσω σας τα βαρύγδουπα σχέδια και δηλώσεις και γίνετε και πάλι ξέγνοιαστα παιδιά τουλάχιστον όσο αφορά στην διάθεσή σας. Τον τελευταίο καιρό έχετε αγχωθεί υπερβολικά γιατί οι συνθήκες σας εξαναγκάζουν να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και ιδιαίτεροι. Αυτό ίσως λόγω του φόρτου εργασίας να εμποδίζεστε να το κάνετε. Καλό είναι να προσαρμόζεστε περισσότερο σε φιλικά περιβάλλοντα και γενικά να επικοινωνείτε ακόμα και με αυτά που σας ενοχλούν γιατί έτσι θα συμβάλλετε και εσείς στην συμπαντική αλλαγή.
ΛΕΩΝ
Είστε πολύ καλύτερα τουλάχιστον σήμερα αφού οι συνθήκες αλλάζουν και το παιχνίδι γυρίζει υπέρ σας. Παρόλο αυτό είναι απαραίτητο να είστε περισσότερο κοντά στα άτομα που συνεργάζεστε ή σχετίζεστε. Μπορούν να έχουν και την ανάγκη σας για αυτό να ρίξετε νερό στο κρασί σας στα σημεία που είστε απόλυτοι και να γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι. Ο Τοξότης είναι πολύ κοντά σας και έχει πολύ καλή ερωτική διάθεση. Καλό είναι να είστε πιο πρακτικοί σε οικονομικά θέματα και κυρίως αυτά που αφορούν την συνεργασία σας με άλλους γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από έλλειψη πρακτικότητας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε αρκετά επιφορτισμένοι και κάνετε πολλά πράγματα τα οποία δεν σας είναι εύκολα γιατί κινείστε σε πολλά μέτωπα και ίσως διασπαστείτε. Το σίγουρο είναι ότι έχετε μεγαλύτερη υποστήριξη από άτομα γύρω σας αλλά καλό είναι να μην μοιράζετε άσκοπα την ενέργειά σας με επαφές οι οποίες μόνο χρόνο θα σας κάνουν να χάσετε. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε από εδώ και πέρα πιο έντονα την λογική σας και την οργανωτική σας διάθεση γιατί θα υπάρχουν θέματα και συναισθηματικές καταστάσεις οι οποίες θα σας παρασύρουν και θα γίνουν πολλά λάθη σε θέματα συνεργασιών.
ΖΥΓΟΣ
Νιώθετε πολύ δυνατοί και αντιμετωπίζετε όλων των ειδών τις δυσκολίες που μπορεί να σας προκύψουν. Κυρίως μπορεί να προσπαθήσετε να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα με έναν Παρθένο με τον οποίο τα πράγματα έχουν μπερδευτεί πάρα πολύ. Η δύναμή σας θα σας βοηθήσει να πάρετε συγκεκριμένες κατευθύνσεις κυρίως σε επαγγελματικά θέματα ή θέματα σπουδών. Γενικά θα τα πείτε έξω από τα δόντια και θα απαιτήσετε και εσείς ειλικρίνεια και σαφήνεια. Επειδή θα έχετε εμπνεύσεις δημιουργίας καλό είναι να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε για αυτό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε σε φάση επέκτασης για αυτό μπορεί να κάνετε υπερβολές σε οικονομικό επίπεδο ή σε λάθος εκτιμήσεις. Από την άλλη ενώ καταλαβαίνετε πιο εύκολα έναν Υδροχόο ο οποίος είναι συνέχεια «ήξεις αφήξεις» δεν μπορείτε να τον προσεγγίσετε όπως θα θέλατε. Γενικά ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος γιατί θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Οικονομικά θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε κάτι περισσότερο ή ακόμα και να πουλήσετε ένα ακίνητο το οποίο θα σας φέρει σίγουρα κέρδος.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε πολύ δυνατοί για αυτό θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κέφι για ζωή. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε όσο μπορείτε πιο καλά αυτό που έχετε αναλάβει. Η προσωπικότητά σας θα παίξει ρόλο σε μια προσωπική συνεργασία ή στο να φανείτε προς τα έξω κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ένα ταξίδι ενώ ήταν να γίνει άμεσα μπορεί να αναβληθεί ή να υπάρχουν καθυστερήσεις σε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα σας απασχολήσει υπέρ του δέοντος αλλά τελικά στο τέλος θα βγάλετε κάποια άκρη. Αλλά χρειάζεται οτιδήποτε κάνετε να επιμείνετε και να ελέγχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε πολύ καλύτερα αφού μπορεί να γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί και να αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα τις ανάγκες των γύρω σας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί μερικοί που ασχολούνται με επιχειρήσεις ή με πωλήσεις να αποκτήσετε πολύ μεγάλη ενσυναίσθηση που σημαίνει μπαίνω και στα παπούτσια του άλλου και δεν κρατάω μόνο τις δικές μου απόψεις και αυτό θα σας βοηθήσει πολύ στην δουλειά σας. Επειδή νιώθατε γενικά πολύ πιεσμένοι τώρα έχετε την διάθεση να είστε πιο ελεύθεροι και περισσότερο ανεξάρτητοι. Ένα Λιοντάρι θα είναι πολύ φιλικό μαζί σας και μπορεί να σας κάνει μια πρόταση συνεργασίας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σίγουρα είστε σε φάση ανόδου. Από την μια ο Ήλιος και από την άλλη η Αφροδίτη θα σας δώσουν το έναυσμα να κάνετε τομές και να αντιμετωπίσετε τελείως διαφορετικά οτιδήποτε δύσκολο σας εμποδίζει και δεν σας αφήνει να κάνετε αυτό που θέλετε. Μια ξαφνική προοπτική στην δουλειά σας θα σας αφαιρέσει τελείως τα διλήμματα των προηγούμενων ημερών δηλαδή αξίζετε ή δεν αξίζετε. Χρήματα από μια πρωτότυπη δουλειά μπορεί να εισπράξετε από εκεί που δεν το περιμένατε και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
ΙΧΘYΕΣ
Εξ ορισμού θα κάνετε υπερβολές οι οποίες δεν θα σας κακοφανούν τόσο πολύ γιατί έχετε ανάγκη να περνάτε και λίγο ωραία. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες σίγουρα θα παρασυρθείτε λόγω και του Ερμή που μπαίνει και αυτός σήμερα στο ζώδιό σας από υπεραισιοδοξία και μπορεί να έχετε εμπνεύσεις που αν όμως δεν πάρετε απόφαση να τις βάλετε σε καλούπι, θα χαθούν πολύ εύκολα. Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που μπορεί να σας επηρεάσει βαθιά και να σας ξεσηκώσει να κάνετε ακόμα και υπερβολικές κινήσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή τον κοινωνικό χώρο ή ακόμα και σε ένα ερωτικό θέμα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: