ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Εξαρθρώθηκαν κυκλώματα ναρκωτικών - Στη σπείρα και μία 88χρονη


Δύο μεγάλες σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά και δρούσαν ανεξάρτητα η μία από την άλλη, εξαρθρώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Το εντυπωσιακό είναι ότι...
ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και μία 88χρονη.
Συγκριμένα στις 11 και 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή 7 εισαγγελικών λειτουργών, ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο, για τις οποίες διατέθηκαν 40 αστυνομικοί και 13 οχήματα. Στο πλαίσιο αυτών των επιχειρήσεων συνελήφθησαν συνολικά 33 άτομα, από τα οποία τα 31 αποτελούν μέλη των εγκληματικών οργανώσεων και διενεργήθηκαν 25 κατ' οίκον έρευνες.
Ενώ, κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, περίπου 2,5 κιλά κάνναβης, 140 γραμμάρια ηρωίνης, 583 ναρκωτικά χάπια, το χρηματικό ποσό των 7.600 ευρώ, πλήθος κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούνταν για την επικοινωνία των μελών της οργάνωσης, καθώς και βιβλιάρια – αποδείξεις καταθέσεων και προθεσμιακών λογαριασμών χρηματικών ποσών που ανέρχονται στα 160.000 ευρώ

Ως «εγκέφαλοι» των δυο οργανώσεων, ταυτοποιήθηκαν ένας 50χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι είναι έγκλειστοι στις Φυλακές Πατρών, ενώ ακόμη 5 κατηγορούμενοι είναι κρατούμενοι σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας, όλοι για εμπορία ναρκωτικών.
Σχηματίσθηκαν δύο αυτοτελείς και ανεξάρτητες δικογραφίες σε βάρος συνολικά 81 μελών των οργανώσεων, από τα οποία ταυτοποιήθηκαν τα 74

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Από αυτούς προφυλακίστηκαν μέχρι στιγμής πέντε μέλη της μίας εγκληματικής οργάνωσης (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: