ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

Ο αναποφάσιστος άνθρωπος δεν συμμετέχει στην ζωή...
ΚΡΙΟΣ
Είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τα πράγματα παρόλο που ζορίζεστε με κάποια άτομα που είναι είτε από την οικογένειά σας είτε από μια στενή σας συνεργασία και κυρίως με Αιγόκερω. Παρόλο αυτά είστε κάπως απομονωμένοι και μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε κάποιες ψευδαισθήσεις σε ένα θέμα ερωτικό και να βλέπετε τα πράγματα μόνο όπως σας βολεύει, είστε καλά γιατί νιώθετε πιο γαλήνιοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε μια πολύ καλή κίνηση που θα βοηθήσει την μετέπειτα εξέλιξή σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε επιφορτισμένοι με πολλά πράγματα τα οποία είναι όμως για καλό σας γιατί θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα πάνω. Από την άλλη έχουν χαλαρώσει οι αντιστάσεις σας και ίσως να μπει ένα πρόσωπο στην ζωή σας που παλιά μπορεί είτε να το αποφεύγατε, είτε να φοβόσαστε να σχετιστείτε μαζί του. Ένας τρυφερός Ιχθύς θα σας δώσει την γαλήνη που αναζητάτε. Τα γλυκά συναισθήματα είναι ένα μέσο για να ξεπεράστε ένα δύσκολο συνεργάτη ή μια δυσκολία που έχετε με τους γύρω σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε ότι πρέπει να κινηθείτε με μεγάλη σοβαρότητα ή με απόλυτη συνέπεια απέναντι σε κάποιες υποχρεώσεις που είναι κυρίως προς τρίτους. Ένας Αιγόκερως θα είναι πιο διαλλακτικός μαζί σας. Με τον Σκορπιό θα ανανεώσετε την σχέση σας και θα είστε περισσότερο κοντά. Παρόλο που μπαίνετε σε δράση έχετε μεγαλύτερες ευαισθησίες και οι αντιστάσεις σας θα λυθούν με έναν Ιχθύ. Να είστε όμως πολύ προσεκτικοί όταν θα πάτε να κάνετε συναλλαγές γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από αφηρημάδα ή από έλλειψη πρακτικότητας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μπει ήδη σε μια καλή φάση. Η πίστη θα είναι το δυνατό όπλο της μεταμόρφωσής σας και θα γίνετε όσο μπορείτε πιο ανοικτοί στο καλό και στο θετικό. Η επίδραση ενός Υδροχόου θα σας βάλει να ανακαλύψετε βαθιά δικά σας πράγματα. Επειδή δεν θέλετε να συμβιβάζεστε σε θέματα οικονομικών, μπορεί να είστε κάπως ανατρεπτικοί και επαναστάτες στον τρόπο που κάνετε τις συναλλαγές σας. Ένα θέμα με το εξωτερικό σίγουρα θα σας ευνοήσει και θα σας φέρει μπροστά σε θετικές εξελίξεις.
ΛΕΩΝ
Προσπαθείτε να αποδείξετε με έναν άλλον τρόπο την προσωπική σας αξία και ίσως αυτός να σας δυσκολέψει στην αρχή γιατί μπορεί να καταργήσει τον απόλυτο εγωισμό σας αλλά όταν δείτε ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα θα τον ακολουθήσετε με ενθουσιασμό. Χρειάζεται να μην χαλαρώνετε και πολύ στις οικονομικές σας συναλλαγές γιατί θα δείτε ότι θα γίνουν λάθη που θα είναι από δική σας αμέλεια. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και κυρίως αν σχετίζετε με Σκορπιό ή Υδροχόο θα γίνετε πιο αυστηροί στις κρίσεις σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάτε τον εαυτό σας μέσα στους άλλους αλλά με ένα πολύ επιθετικό τρόπο ο οποίος μπορεί να μην ταιριάζει στο στυλ σας. Έχετε βέβαια την βοήθεια ατόμων που είναι γύρω σας αφού μοιράζονται με μεγαλύτερη ευκολία τα προβλήματά τους. Μέσα στην δουλειά σας χρειάζεται να κάνετε καινοτομίες για να προχωρήσετε ή να γίνετε πιο φιλικοί και ανοικτοί σε άτομα που κουβαλούν νέες ιδέες. Ο Υδροχόος θα σας δείξει έναν δρόμο αλλά μπορεί να μην σας εκφράζει απόλυτα. Αν όμως είστε διατεθειμένοι να διορθώσετε ακόμα και δικά σας λάθη, τότε τα πάντα θα καλυτερεύσουν.
ΖΥΓΟΣ
Είστε αρκετά επιφορτισμένοι με υποθέσεις είτε της οικογένειάς σας είτε με άλλες υποχρεώσεις που χρειάζεται να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε τον εαυτό σας. Αυτό σίγουρα δεν σας αφαιρεί το δικαίωμα να παλέψετε για το δίκιο σας. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να χαλάσει, αν εσείς δεν βάλετε τα όρια σας. Ο Ιχθύς από την άλλη σας μπερδεύει με τα θέλω του και τις αναστολές του. Ίσως και εσείς να γίνετε πιο ευάλωτοι με θέματα επαγγελματικής στρατηγικής και κυρίως σε θέματα ρίσκου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είστε πολύ του καθήκοντος και ίσως φτάσετε στην υπερβολή σε αυτό το θέμα. Είστε βέβαια πολύ θετικοί και γυρίζετε σελίδα στη ζωή σας κάνοντας τελείως διαφορετικές κινήσεις από παλιά. Κυρίως έχετε κάνει μεγάλη αλλαγή γιατί θα έχετε ανάγκη από διασκέδαση ή συναισθηματική κάλυψη για αυτό χρειάζεστε να είστε πιο θετικοί σε οτιδήποτε σας έρχεται. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να γίνετε απόλυτοι σε θέματα μιας προσωπικής σχέσης και ίσως να πάρετε αποστάσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικά θέματα που σας βάζουν σε μια τάξη, θα σας υποχρεώσουν να πειθαρχήσετε. Ακόμα και στην διατροφή σας θα έχετε την ανάγκη να γίνετε πιο συντηρητικοί και σωστοί γιατί χρειάζεται να μπείτε σίγουρα σε μια σειρά. Έχετε βαθιά μέσα την ανάγκη της συγχώρεσης και της αλλαγής για αυτό μερικοί από εσάς θα κάνετε στροφή προς τα θεία και την εσωτερική σας ενδυνάμωση. Μια ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα εκφράσετε πιο εύκολα τον εαυτό σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε πολύ δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας θα σας φτιάξουν την διάθεση γιατί βλέπετε προοπτικές μπροστά σας και είναι πολύ θετικές αρκεί να τις διαχειριστείτε με τις δικές σας τις δυνάμεις και να μην τις αφήσετε στα χέρια άλλων. Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο γιατί οι συνθήκες στην καριέρα σας ζητούν από εσάς να μπείτε πιο βαθιά και να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνάμεις. Ένας Παρθένος ή ένας Ιχθύς θα είναι αρωγοί και υποστηρικτές σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε κάπως διστακτικοί και αρκετά ντροπαλοί στο να εκφράσετε τα θέλω σας. Κάποιες υποχρεώσεις σας επαγγελματικές θα σας κάνουν να γίνετε υπερβολικά συνεπείς αλλά και συγκρατημένοι σε αισιόδοξα σχέδια. Μην ξεχνάτε όμως ότι υπάρχει η Αφροδίτη και σας δίνει άνοιγμα αλλά και μεγάλη φιλικότητα. Αναγκαστικά θα ανέβει ο πήχης ψηλά και θα αναζητήσετε κάποιες χαμένες αξίες μέσα στην προσωπική σας σχέση και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
ΙΧΘYΕΣ
Προσπαθείτε να γίνετε πιο τυπικοί και οργανωμένοι απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Με αυτό τον τρόπο θα κατορθώσετε να βάλετε τα πράγματα να δουλεύουν υπέρ σας γιατί τώρα έχετε ένα μεγάλο ατού και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνετε πιο δραστήριοι και σταθεροί στα θέλω σας. Όσο πιο πολύ έρχεστε σε επαφή με το δημιουργικό σας κομμάτι τόσο θα αγγίζετε την επιτυχία. Θα είναι αναγκαίο όμως να γίνετε πιο θετικοί και με μεγαλύτερη ανεκτικότητα για να ανοίξετε τον δρόμο σε οποιαδήποτε δυσκολία.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: