ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.
Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.
Σήμερα, επιλέγω συνειδητά την χαρά αντί για τον πόνο.

ΚΡΙΟΣ 

Παρόλο που είστε γενικά πολύ ήρεμοι, οι φίλοι και τα προβλήματά τους δεν σας αφήνουν σε ησυχία και κυρίως οι υποθέσεις ενός Υδροχόου θα σας απασχολήσουν αρκετά. Η θετική σας στάση απέναντι σε μια σχέση που όμως δεν είναι πολύ ξεκάθαρη από την πλευρά του άλλου ατόμου ίσως να βοηθήσει για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη. Η αλήθεια πάντα είναι το δικό σας ζητούμενο. Μερικές φορές δεν υπολογίζετε τίποτε προκειμένου να γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Πολλές φορές νιώθετε ότι η ζωή θέλει ρίσκο και αρκετές φορές το κάνετε για να είστε μπροστά.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Ενώ πιστεύετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν, παρόλα αυτά εσείς τολμάτε να κάνετε κινήσεις και να είστε πιο δραστήριοι σε κοινωνικά ανοίγματα. Πάντα θέλετε βαθιά μέσα σας να κάνετε βήματα που να σας χαρίζουν την επιτυχία και να σας δημιουργούν μια ακόμα διασφάλιση. Ίσως η πολύ απελευθερωμένη στάση ενός Υδροχόου να σας μπλοκάρει και να μην σας αφήνει περιθώρια δράσης. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ίσως να περάσετε έναν προβληματισμό που αφορά στην προσωπική σας σχέση αφού θα νιώθετε ότι ο άλλος είναι πιο απόμακρος από εσάς, κυρίως αν είναι Λιοντάρι ή Σκορπιός.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αναζητάτε με κάθε τρόπο την επικοινωνία και αυτό θα το καταφέρετε μόνο αν ανοίξετε τα χαρτιά σας και γίνετε πιο θετικοί απέναντι στις προκλήσεις. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας προβληματίσει γιατί μπορεί με τον τρόπο του να σας κάνει να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Ίσως να σας αποσυντονίσει και να μην μπορείτε να δείτε καθαρά την αλήθεια. Για αυτό χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και το ένστικτό σας. Οι υποθέσεις του εξωτερικού θα ανοιχτούν πιο εύκολα. Ένα νομικό θέμα είναι πιο πολύ μπλεγμένο από ό, τι περιμένατε αλλά με την δική σας ψύχραιμη τοποθέτηση θα βρείτε την άκρη του νήματος γρήγορα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Χρειάζεται να είστε πιο ανοικτοί και επικοινωνιακοί με κάποια άτομα που συνεργάζεστε από κοινού και κυρίως για κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Κληρονομιές, ασφάλειες και χρήματα μέσω τρίτων για να έρθουν στα χέρια σας χρειάζεται να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και να ξεκολλήσετε από τα τετριμμένα. Επειδή θα έχετε την διάθεση να είστε μόνοι και ανεξάρτητοι ίσως οδηγηθείτε σε μοναξιά ή τα συμπεράσματα που θα βγάλετε από την επαφή με κάποια άτομα και κυρίως με Υδροχόο να καταλήγουν στο ότι είστε μόνοι. Σίγουρα αυτό δεν ισχύει αλλά μπορεί με την εκκεντρική σας συμπεριφορά να απομακρύνετε από δίπλα σας άτομα που αξίζουν. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την υποστήριξη ενός Ιχθύ ή θα κατορθώσετε μια επιτυχή συμφωνία με το εξωτερικό.
 
ΛΕΩΝ 
Είστε έτοιμοι να κάνετε την προσωπική σας έκρηξη γιατί υποτίθεται δεν σας φέρονται καλά ή σας παραμελούν. Κυρίως η σχέση σας με έναν Υδροχόο δεν θα έχει εξέλιξη αν και οι δύο δεν δουλέψετε προς μια κατεύθυνση και έναν κοινό στόχο ή σκοπό. Μπορεί να νιώθετε ότι απογυμνώνεστε απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και ο σύντροφός σας δεν σας υποστηρίζει ή δεν σας συμπαραστέκεται. Καλό είναι να εξετάσετε τις αποφάσεις σας δυο – τρεις φορές γιατί θα γίνουν λάθη. Αν περιμένετε χρήματα ίσως διαψευστούν οι προσδοκίες σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως να δυσκολευτείτε να αντιληφθείτε τις συναισθηματικές ανάγκες των ατόμων που σχετίζονται μαζί σας ή είναι μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Σαν αποτέλεσμα θα είναι η απομάκρυνση σας από πράγματα και καταστάσεις που αφορούν και αυτόν. Ίσως να νιώσετε πιο ευάλωτοι απέναντι σε κάποια άτομα που σχετίζεστε στενά. Η ευαισθησία και η συναισθηματική ανεπάρκεια θα σας ωθήσει να τα πείτε έξω από τα δόντια χωρίς όμως να κόβετε από τις υποθέσεις ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Χρήματα με πάση θυσία είναι απαραίτητο να κερδίσετε για να καλύψετε υποχρεώσεις προς τρίτους.
 
ΖΥΓΟΣ
Είστε σίγουρα πιο ερωτικοί για αυτό είστε εκδηλωτικοί αλλά και περισσότερο ανεκτικοί στα ξεσπάσματα ή στα καπρίτσια ενός Κριού. Όχι ότι είστε τέλειοι αλλά τουλάχιστον αυτή την περίοδο κάνετε φιλότιμες προσπάθειες και θα τα καταφέρετε, αρκεί να μην βιάζεστε και να μην είστε νάρκισσοι. Αν βέβαια συνεχίστε να έχετε λανθασμένη ιδέα για τον εαυτό σας, θα έχετε σαν αποτέλεσμα να μην εκτιμάτε την αλήθεια και να αναζητάτε την κολακεία ακόμα και σε γεγονότα που δεν σας αφορούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλετε την ανεξαρτησία σας και το δείχνετε με κάθε τρόπο. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στο να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα τα οποία ήδη τα είχατε αρχίσει και τώρα βλέπετε ότι μπορεί να υπάρχει ανατροπή. Δεν πρέπει να απογοητεύεστε γιατί πάντα υπάρχει ένας λόγος όταν κάτι καθυστερεί ή ανατρέπεται. Κυρίως η υπόθεση ενός ακινήτου μπορεί να σταματήσει ξαφνικά. Αλλά εσείς δεν θα σταματήσετε τις προσπάθειες σας θα κινηθείτε και σε άλλα μέτωπα. Η σχέση με ένα Λιοντάρι σίγουρα μπορεί να σας ζορίσει γιατί μπορεί να υπάρχει απομάκρυνση από αυτόν, κυρίως εάν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινό πρόβλημα και να νιώσετε την αξία της ομάδας ή της φιλίας. Γενικά όταν μοιράζεστε, όλα είναι καλύτερα και τουλάχιστον δεν θα είστε μόνοι σας. Ένας Ιχθύς είναι πολύ κοντά σας αλλά σας αποπροσανατολίζει γιατί δεν έχετε βρει τον κοινό σας στόχο. Το συναίσθημά σας μπορεί να είναι έντονο και να το εκφράζετε με έναν πολύ δυνατό τρόπο. Σίγουρα θα γίνετε ευσυγκίνητοι και ευαίσθητοι. Τα προβλήματα των άλλων θα γίνουν και δικά σας και πιθανόν να γίνετε χίλια κομμάτια για να βοηθήσετε. Να είστε προσεκτικοί με ένα αυτοκίνητο και γενικά με την οδήγηση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Θέλετε να κάνετε πράγματα για να σας αλλάξουν την αρνητική διάθεση. Η αίσθηση ελευθερίας θα σας δώσει την κινητήριο δύναμη να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες αλλά και κινήσεις και κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και προσωπικά. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε την ευχέρεια να χειριστείτε τα οικονομικά σας με μεγάλη μαεστρία και να κερδίσετε χρήματα. Σίγουρα θα έχετε εμπνεύσεις και την δυνατότητα να κάνετε πράξεις πολλές από αυτές. Η βοήθεια από έναν Παρθένο θα είναι πολύτιμη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είστε μέσα στη δύναμή σας και έχετε την δυνατότητα μεγαλύτερης αυτοέκφρασης. Αυτό που μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε ίσως να είναι η σχέση με ένα μεγαλύτερο ή ένα πρόσωπο που είναι πολύ σημαντικό για σας. Εκεί θα είστε πολύ προσεκτικοί και θέλετε οπωσδήποτε να κρατήσετε την σχέση σας σε ένα επίπεδο. Αυτό όσο και να σας ζορίζει δεν είναι για κακό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθούν οι συνθήκες που πάντα αναζητούσατε. Κυρίως ο Σκορπιός αυτή την στιγμή μπορεί να σας φαίνεται σαν ένας μεγάλος δάσκαλος είτε με δύσκολο τρόπο είτε με εύκολο.

ΙΧΘYΕΣ 
Η μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις θα σας δώσει το περιθώριο να αναπνεύσετε κάπως και να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα. Βέβαια ζείτε αυτή την περίοδο κάτι το πολύ δημιουργικό αφού οι τρείς πλανήτες στους Ιχθύες σας δίνουν μεγαλύτερη πιθανότητα να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να γίνετε περισσότερο δραστήριοι. Η μυστικότητα που θα κινηθείτε και κυρίως το ενδιαφέρον για ένα άτομο που μπορεί να μην είναι ελεύθερο θα σας προβληματίσει. Η σχέση με ένα Λέοντα θα περάσει σε άλλη φάση και ίσως να θελήσετε να φανερώσετε τα συναισθήματά σας τα οποία τα κρατάτε κάπως κρυφά.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: