ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Aποφυλάκιση για Άκη Τσοχατσόπουλο και Βίκυ Σταμάτη!!!

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν δικαστές και εισαγγελείς για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης κατηγορουμένων μεγάλων υποθέσεων, όπως του Άκη Τσοχατζόπουλου ή των εμπλεκομένων σε τρομοκρατικές οργανώσεις, εξαιτίας της ...
τεράστιας καθυστέρησης που παρατηρείται στην εκδίκαση των υποθέσεων.
Όπως υποστηρίζουν, υπάρχει έλλειψη της κατάλληλης επιστημονικής και τεχνοκρατικής βοήθειας, της αναγκαίας υποδομής, του απαραίτητου συντονισμού μεταξύ των φορέων και της συνεργασίας. Εξαιτίας όλων αυτών σημαντικές υποθέσεις δεν εκδικάζονται και το 18μηνο κράτησης οδεύει προς το τέλος, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποφυλακιστούν και ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη.
Εκπρόσωποι της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου ενημέρωσαν τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτη, σε συνάντηση που είχαν, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, που οι δίκες θα κρατήσουν πολλούς μήνες είναι βέβαιη η λήξη του 18μηνου, ακόμα και αν η παραπομπή γίνει έγκαιρα.
Επομένως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποφυλακιστούν ορισμένοι εκ των κατηγορουμένων πολύκροτων υποθέσεων όπως του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυ Σταμάτη.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: