ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

A.E.Π. - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 4-4 (3-3) φωτορεπορτάζ (13η αγωνιστική)

13η αγωνιστική 
ΓΗΠΕΔΟ: Βατολάκκου
Σάββατο: 9 Φεβρουαρίου 2013
Διαιτησία: Καραλιόλιος, Φαλτάκας, Ρότσικας (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Βατόλακκο ανάμεσα στην τοπική Α.Ε.Π. και τη Σειρήνα. ΄Ενας αγώνας που τα είχε όλα και ωχριούν μπροστά του οι αγώνες της Superleague.
To παιχνίδι ήταν ανοιχτό με δαιμονιώδη ρυθμό και καταπληκτική απόδοση από τις δυο ομάδες. Πάρα πολλές φάσεις δημιουργήθηκαν μπροστά στις δυο εστίες με μεγαλειώδη εμφάνιση και από τις δυο ομάδες.

Μόλις στο 6΄προηγήθηκε η Α.Ε.Π. με τον Καραγιάννη, που ελίχθηκε στο ύψος της περιοχής και με συρτό σουτ σημείωσε το 1-0.
Στο 15΄λεπτό απάντησε η Σειρήνα με κοντινή κεφαλιά του Γρίδα.
Στο 38΄ο Σάλο εκμεταλλευόμενος το δυνατό αέρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κεραυνοβόλησε τον Ελευθεριάδη (στο ντεμπούτο του) και έγραψε το 2-1.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κοτζατίσογλου σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ με δυνατό σουτ, αφού η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και σημείωσε το 3-1.
Η Σειρήνα δεν το έβαλε κάτω και στο 43΄μείωσε σε 3-2 με κοντινή προβολή του Χ. Φαρμάκη.

Στο 45΄ανατράπηκε ο Νικολαϊδης και κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος οδηγώντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με 3-3.
Συνεχής πίεση και από τις δυο ομάδες και στο β΄ημίχρονο, με τη Σειρήνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να αναπτύσσεται καλύτερα.
Παρόλο όμως που οι φιλοξενούμενοι από το 60΄έμειναν με 10 παίχτες λόγω δίκαιας αποβολής του Χ. Φαρμάκη με 2η κίτρινη, έχασαν 4 κλασσικές ευκαιρίες με τους Γιώργο Τσιάτσιο και Νικολαϊδη να πάρουν το προβάδισμα, ενώ η Α.Ε.Π. έχασε μοναδική τριπλή ευκαιρία στο 78΄.

Στο 81΄έγινε η πλήρης ανατροπή με κεφαλιά ψαράκι του Γιώργου Τσιάτσιου μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Κι ενώ η Σειρήνα πίεζε και για 5ο γκολ, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντενίς ισοφάρισε αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο α΄βοηθός έδειξε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, πράγμα που αμφισβήτησαν έντονα οι παίχτες της Σειρήνας.
Ανεξάρτητα όμως το πώς επιτεύχθηκε η ισοφάριση, σημασία έχει ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο και οι τυχεροί φίλαθλοι που παρακολούθησαν έναν τέτοιο αγώνα.

Α.Ε.Π.Βατολάκκου (Χρ. Λάλος): Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Αράπογλου Ευαγ., Αράπογλου Ι. (59'Αράπογλου Ελ.), Σάλλο, Παπαηλίας, Παπαδόπουλος (59' Μαγιάννης), Κοτζατίσογλου, Λιανός, Ντεμάι, Καραγιάννης.

Α.Ο. Σειρήνα (Κούσκουρας): Ελευθεριάδης, Κόνι (90' Γιώτας), Τσιάτσιος Ι. (62' Φούντογλυ), Γρίδας, Μπαλντούμης, Κουκουτσέλας, Φαρμάκης, Κωλέτσος, Νικολαίδης, Τσιάτσιος, Αναστασιάδης.

Κόκκινες κάρτες: 62' Φαρμάκης (ΣΕΙΡΗΝΑ) και 91' Λιανός (ΑΕΠ).

Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ


ΧΟΡΗΓΟΙ
http://vatolakkiotis.blogspot.gr
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον Φώτη Μπαζάκα ΕΔΩ



























ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: