ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τι λένε δύο αυτόπτες μάρτυρες για τη σύλληψη των ληστών στην Κοζάνη

Οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβετό Κοζάνης προκαλούν σοκ από την αγριότητα των χτυπημάτων που έχουν δεχτεί από τους αστυνομικούς, δύο μαρτυρίες με πηγή το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, έρχονται στη δημοσιότητα για να προσθέσουν μία... επιπλέον διάσταση στο θέμα των ημερών. Οι μαρτυρίες,σύμφωνα με την αστυνομία προέρχονται από ανθρώπους που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της σύλληψης.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει: «Οι αστυνομικοί πάλευαν με τους νεαρούς και κυλιόντουσαν στον δρόμο. Όλα έγιναν σε λίγα δευτερόλεπτα. Άκουγα τους αστυνομικούς που φώναζαν μπείτε μέσα έχουν όπλα. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους βγάλουν απο το βαν. Άκουσα έναν άνθρωπο να φωνάζει είμαι όμηρος, είμαι όμηρος. Οι υπόλοιποι αντιστεκόντουσαν. Όταν έφυγαν όλοι απο το σημείο είδαμε αίματα εκεί που πάλευαν οι αστυνομικοί με τους νεαρούς».
Ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας υπογραμμίζει στην κατάθεσή του: «Προσπαθούσαν να βγάλουν από το βαν ένα άτομο που ήταν στη συρόμενη πόρτα. Αντιστεκόταν και όταν τελικά τον έβγαλαν έξω απο το αυτοκίνητο πάλευαν μαζί του στον δρόμο. Όταν τελικά τους ακινητοποίησαν άκουγα που φώναζαν οι νεαροί δεν σας αναγνωρίζουμε δεν αναγνωρίζουμε την εξουσία σας».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

BOB MANDEL Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας
http://greek-observatory.blogspot.com/2013/02/bob-mandel.html