ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Μαχαίρωσε τον τσαγκάρη επειδή δεν του έφτιαχνε τα παπούτσια!!!


Με μία μαχαιριά, μία γροθιά και χτύπημα με την λαβή αιχμηρού αντικειμένου στο κεφάλι πλήρωσε τσαγκάρης στον Πύργο την άρνησή του σε νεαρό Ρομά να του ...
κολλήσει το παπούτσι!Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη μετά από δύο ώρες από την ομάδα ΔΙΑΣ που έκανε τον τόπο άνω κάτω για να τον βρει ενώ ο ηλικιωμένος τσαγκάρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.

Ήταν τρεις το μεσημέρι και ο τσαγκάρης είχε μαζέψει τα πράγματα του, είχε κλείσει την πόρτα του καταστήματός του και ετοιμαζόταν να φύγει.Στο τσαγκάρικο μπήκε ένας Ρομά ο οποίος του έδειξε το παπούτσι που φόραγε και του ζήτησε να το κολλήσει αλλά ο τσαγκάρης αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει κλείσει και φεύγει.

Τότε ο ''πελάτης''… τον χτύπησε με μια γροθιά στο πρόσωπο, έβγαλε ένα μαχαίρι και τον χτυπούσε μια μια λαβή στο κεφάλι και εν συνεχεία τον μαχαίρωσε στην πλάτη.Οι κάτοικοι της περιοχής που αντελήφθησαν τι έγινε ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και έσπευσε η Ομάδα Δίας όπου ο ηλικιωμένος μέσα στην ζάλη του, τους είπε τι έγινε περίπου!

Αμέσως άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του και κατάφεραν να τον συλλάβουν στην Αγίου Γεωργίου. Στο αυτοκίνητο βρήκαν το μαχαίρι και τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας όπου κρατείται και θα προσαχθεί αύριο στον εισαγγελέα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: