ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ζευγάρι κάθισε να δει τηλεόραση και έζησε το δικό του θρίλερ!!!

Το ζευγάρι χαλάρωνε μετά από μια δύσκολη μέρα, όταν ξαφνικά "κόπηκαν" τα γόνατά τους!
Την ώρα λοιπόν που έβλεπαν τηλεόραση, κάποιοι προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι τους. Όταν άκουσαν τον θόρυβο και χαμήλωσαν την ένταση της φωνής για να δουν τι συμβαίνει ήταν αργά.
Ξεκίνησε η πιο τρομακτική τους νύχτα όπως ...αναφέρει το evianews.gr. Όλα έγιναν στις 21:40 το βράδυ, όταν τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full -face, μπήκαν στο σπίτι από την ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα.

Με την απειλή ενός κοντόκαννου κυνηγετικού όπλου και δύο κατσαβιδιών, ακινητοποίησαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη και την 47χρονη σύζυγό του, που εκείνη την ώρα έβλεπαν τηλεόραση στο δωμάτιο.

Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, κοσμήματα αξίας 6.500 περίπου ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και ακολούθως διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ληστεία καταγγέλθηκε τηλεφωνικά από τον 54χρονο ιδιοκτήτη στην Αστυνομία και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση...

newsbomb.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: