ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη τροπή στο έγκλημα που συγκλόνισε το Ηράκλειο!!!


Τραγική τροπή πήραν οι έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερού εγκλήματος του 36χρονου ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο σε παράπηγμα στα Νταμάρια, με δεκάδες χτυπήματα...
στο κεφάλι που είχαν προκληθεί από τσεκούρι.
Τον 36χρονου άνδρα, ο οποίος κατάγονταν από την Ιεράπετρα, βρήκε σε μια λίμνη αίματος διερχόμενος ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.
Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών, είχαν πέσει σε έναν 27χρονο φίλο του ο οποίος λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρός στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου από καθαρίστρια, η οποία και ειδοποίησε τις αρχές.
Σήμερα αποκαλύφτηκε ότι ο 27χρονος σκότωσε -ύστερα από λογομαχία- τον φίλο του και μετά από λίγες ώρες αυτοκτόνησε παίρνοντας ναρκωτικά χάπια.
Τα κοινά στοιχεία που συνέδεαν τους δύο άνδρες, οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στην αποκάλυψη του τραγικού εγκλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο, οι οποίοι κατάγονταν από την Ιεράπτερα, ήταν ναρκομανείς ενώ ο 36χρονος που δολοφονήθηκε στις Πατέλες είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και είχε συλληφθεί με ναρκωτικά.
Τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και οι δύο βρέθηκαν νεκροί σε διάστημα λίγων ωρών, καθώς και η αγριότητα του εγκλήματος στις Πατέλες, κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών που από την αρχή συνέδεσαν τα δύο περιστατικά και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: