ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Καυτές ιδέες για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου


Μπορεί κάποιοι να είναι μόνοι τους αυτό τον καιρό και να ψάχνουν ταίρι για τον Άγιο Βαλεντίνο στο διαδίκτυο και υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι ανυπομονούν να περάσουν αυτό το βράδυ με τον αγαπημένο τους.
Ας το πάμε λίγο στο fast forward:
Τελειώνει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ξημερώνει Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, μόλις έχετε ανοίξει τα μάτια σας και ετοιμάζεστε να σηκωθείτε για μπάνιο και καφέ. Ποιες θέλετε να είναι οι πρώτες σας σκέψεις το πρωί; «Τι ωραίος ο σολομός στο εστιατόριο που με πήγε χθες τη νύχτα» ή «πω πω, είχαν καιρό να με πονέσουν οι τετρακέφαλοι από τον έρωτα» -με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά;
Δεν σας κατηγορούμε αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία ζευγαριών, που τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου ανταλλάσσει όρκους αγάπης υπό το φως των κεριών του δείπνου –αρκεί, επιστρέφοντας στο σπίτι να πετάξετε τα ρούχα και να εμφανιστείτε μπροστά του με kinky ζαρτιέρες και διάθεση για ξενύχτι.
Αυτές είναι λοιπόν οι καλύτερες ιδέες για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου;
Παρατεταμένα προκαταρκτικά
Μετά από πολλά χρόνια γάμου ή σχέσης ο έρωτας για τα περισσότερα ζευγάρια γίνεται λίγο-πολύ μηχανικά: Σε συγκεκριμένο μέρος, με συγκεκριμένα προκαταρκτικά και την ίδια κατάληξη. Αυτό δεν είναι κακό. Αλλά δεν θα ήταν ακόμα καλύτερο αν αφιερώνατε λίγο παραπάνω χρόνο για να «ζεστάνετε» ο ένας τον άλλον, να θυμηθείτε τι ακριβώς σας αρέσει και να μην κρατιέστε για την επίμαχη στιγμή της διείσδυσης;
Φιλήστε τον, αγγίξτε τον… δαγκώστε τον μέχρι να μην αντέχει άλλο και χαρίστε του ένα βράδυ που θα θυμάται για πολλές ακόμα μέρες.
Ζεστό μπάνιο
Πολλοί ίσως να σκέφτεστε: Πού κουράγιο για ερωτικά παιχνίδια μετά από τόσες ώρες δουλειάς; Τι είναι αυτό που χρειάζεστε, λοιπόν, τη νύχταα του Αγίου Βαλεντίνου; Η ιδέες πολλές αλλά η καλύτερη είναι ένα ζεστό μπάνιο; Ένα χαλαρό ποτό; Μοιραστείτε τα μαζί του: Γεμίστε τη μπανιέρα με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα ροδοπέταλα και αρωματικά άλατα, σβήστε τα φώτα και ανάψτε γύρω κεριά, βάλτε λίγη χαλαρωτική μουσική και… βουτήξτε μαζί. Όσο για την συνέχεια; Τρώγοντας έρχεται η όρεξη…
Tips: Άλατα μπάνιου για χαλάρωση και ευεξία
Έλαια και κρέμες για μασάζ
Ξέρατε ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν βρώσιμα έλαια για μασάζ… παντού; Και μάλιστα σε ό,τι γεύση θέλετε! Τώρα που το ξέρετε αναζητήστε και χαρίστε του μία αξέχαστη εμπειρία μασάζ.
Παιχνίδια για δύο
Θέλετε να βάλετε ακόμα περισσότερο αλατοπίπερο στην ερωτική σας βραδιά; Ώρα για παιχνίδι: Δέστε του τα μάτια και αφήστε τον να εξερευνήσει το σώμα σας. Δέστε τον και κάντε του ό,τι θέλετε χωρίς τις δικές του παρεμβολές –μπορείτε, μάλιστα, να χαϊδέψετε όλο του το σώμα με ένα φτερό. Ή απλά, σκεφτείτε ευφάνταστα παιχνίδια, στα οποία ο νικητής θα απολαμβάνει τα ερωτικά κόλπα του άλλου.
Tips:
-Μάσκες ματιών για δύο σε μαύρο και κόκκινο
-Αυτοκόλλητη μαύρη ταινία για δεσίματα που δεν αφήνει υπολείμματα
-Ερωτικό παιχνίδι τράπουλας «Kama Sutra Plying Cards»
Νέα στέκια
Ακόμα κι αν είστε από αυτά τα ζευγάρια που έχουν δοκιμάσει τα πάντα, θα ξέρετε ότι μερικές φορές η λύση για να μην ρουτινιάζετε δεν είναι οι διαφορετικές στάσεις και τα ερωτικά βοηθήματα αλλά το διαφορετικό μέρος. Ακόμα και το τραπέζι της κουζίνας μπορεί να παίξει ρόλο-κλειδί στο πόσο θα «ανάψετε» αν του έρθει η όρεξη την ώρα που… βάζετε πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, η πραγματική πρόκληση, αν σας έχει λείψει το «κορυφαίο», είναι οι δημόσιοι χώροι. Το γεγονός ότι αποτελεί ταμπού και η έξαψη του φόβου μην σας πιάσουν θα εκτινάξει και θα σας χαρίσουν μία αξιομνημόνευτη εμπειρία –αρκεί πραγματικά να μην σας πιάσουν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: