ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τι λέει το πόρισμα για τα τραύματα των συλληφθέντων στο Βελβεντό

Ως φυσιολογικά αξιολογήθηκαν τα τραύματα των τεσσάρων συλληφθέντων μετά τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. 
Το πρώτο μέρος της ενδελεχούς έρευνας ολοκληρώθηκε και... σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εικόνα των τεσσάρων συλληφθέντων μετά τη διπλή ληστεία στο Βελβενδό της Κοζάνης με τα εμφανέστατα τραύματα σε όλο το πρόσωπο που προκάλεσε σοκ αλλά και τεράστιες αντιδράσεις δεν είναι παρά ... μια συνηθισμένη εικόνα μετά από τέτοιου είδους συλλήψεις.
Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι τα μαυρισμένα μάτια, οι μώλωπες στο πρόσωπο και τα σκισίματα προήλθαν από τη μάχη των τεσσάρων με τους αστυνομικούς την ώρα της σύλληψης.

Στις 12:00 αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ. ΑΣ.
Οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι πάντως μέσω επιστολής τους σε ότι αφορά στα χτυπήματα που υπέστησαν εμμέσως πλην σαφώς μιλούν για βασανισμό αναφέροντας:
«Σχετικά με τον βασανισμό μας από τις δυνάμεις καταστολής, δεν θέλουμε να αποτελεί σημείο θυματοποίησης μας. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τους εχθρούς της ελευθερίας. Ας μην ξεχνάμε πόσοι άνθρωποι έχουν συνθλιβεί στα αστυνομικά τμήματα και τις φυλακές τους. Τα σημάδια των βασανιστηρίων ας αποτελέσουν μια ακόμα αφορμή να μετουσιωθεί η οργή σε πράξη.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον διευθυντή Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: