ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πιέζουν οι Ρώσοι για Μασάντο!


Θρίλερ με την περίπτωση του Πάουλο Μασάντο και του ενδιαφέροντος της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Όπως δήλωσε νωρίτερα ο ...Κώστας Καραπαπάς, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε την παραχώρηση του Μασάντο παρά την άκρως δελεαστική πρόταση της ρωσικής ομάδας που έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.
Οι πληροφορίες από τη Ρωσία αναφέρουν ότι η Λοκομοτίβ θα επιμείνει, πιθανότατα ανεβάζοντας την προσφορά της, με στόχο να αποκτήσει τον Μασάντο μέχρι την Τετάρτη που λήγει η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία.
Σύμφωνα με τους Ρώσους η προσφορά μπορεί να πάει στα 5 εκ. ευρώ, οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού θα πρόκειται σχεδόν για το διπλάσιο ποσό που έδωσε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Μασάντο.
Τα ΜΜΕ στη Μόσχα επιμένουν στα δημοσιεύματά τους ότι υπάρχει αποστολή εκπροσώπων της Λοκομοτίβ για τη μεταγραφή, ενώ βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησης του Πορτογάλου και την Ντιναμό Μόσχας!
Αυτή τη στιγμή, πάντως, από πλευράς Ολυμπιακού ισχύει η κατηγορηματική θέση ότι η πολύ υψηλή οικονομική πρόταση της Λοκομοτίβ έχει απορριφθεί.

pamesports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: