ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ευρήματα «φωτιά» στη νέα γιάφκα των ληστών της Κοζάνης


Το μυστήριο της γιάφκας – οπλοστάσιο της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς προσπαθούν να λύσουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, καθώς ούτε στο διαμέρισμα του...
Γαλατσίου της οργάνωσης βρέθηκαν όπλα, πυρομαχικά και χρήματα από τις ληστείες τραπεζών. Οι αστυνομικοί ήλπιζαν ότι στο τελευταίο κρησφύγετο του διέμενε ο συγκεκριμένος πυρήνας της οργάνωσης – γνωστός και ως ο «Πυρήνας του Βόλου» θα έβρισκαν την οπλαποθήκη.
«Από αυτό το σπίτι στην οδό Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20, στα Τουρκοβούνια ξεκίνησαν οι ληστές για το Βελβεντό Κοζάνης προκειμένου να πραγματοποιήσουν το διπλό ληστρικό χτύπημα… Το ισόγειο διαμέρισμα νοικιάστηκε από τον Δημήτρη Πολίτη με την πλαστή ταυτότητα στις αρχές Δεκεμβρίου…», τονίζει στο protophema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «η γιάφκα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Μια από τις γειτόνισσες είδε τις φωτογραφίες των δυο νεαρών που καταζητούνται ως μέλη των Πυρήνων για τη ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας και αναγνώρισε τον έναν ως τον ένοικο του διαμερίσματος».
Με δεδομένο, λοιπόν, ότι στο διαμέρισμα που έμεναν το τελευταίο διάστημα οι νεαροί δεν βρέθηκαν όπλα, χρήματα, εκρηκτικά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι αναλυτές στης Αντιτρομοκρατικής συγκλίνουν στην άποψη ότι οι οργάνωση διαθέτει και άλλο κρησφύγετο στο οποίο κρύβουν όλα όπλα και πυρομαχικά. «Αυτό είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο… Όμως τα όπλα που βρέθηκαν θαμμένα στην Πανεπιστημιούπολη και τα είχαν κρύψει μέλη της οργάνωσης δείχνουν ότι – τουλάχιστον εκείνη την εποχή δηλαδή πριν περίπου ενάμιση χρόνο – δεν διέθεταν χώρο για να κρύψουν», λέει πηγή της Κατεχάκη και προσθέτει «οι έρευνες βρίσκονται σε οριακό σημείο και αναμένεται το επόμενο δεκαήμερο να έχουμε σοβαρές εξελίξεις…».
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του Φοίβου Χαρίση-Πούλο και του Ανάργυρου Ντάλιου ήταν η αιτία για να αποκαλύψει η Αντιτρομοκρατική ακόμη μια γιάφκα της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν αν τα δύο νέα καταζητούμενα μέλη των «Πυρήνων» κατάφεραν το χρονικό διάστημα μετά τη διπλή ληστεία να καταστρέψουν ή να εξαφανίσουν ενοχοποιητικά στοιχεία από το διαμέρισμα.
Τι βρέθηκε στη γιάφκα των ληστών της Κοζάνης:
Στο ισόγειο διαμέρισμα η Αντιτρομοκρατική μπορεί να μην βρήκε όπλα όμως έχει στα χέρια της πλήθος νέων στοιχείων. Συγκεκριμένα:
10 πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας, από τα οποία το ένα χρησιμοποιήθηκε για την μίσθωση του διαμερίσματος.
Ένα γνήσιο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
Κινητά τηλέφωνα
Κάρτες sim
Μια κάρτα μνήμης
Μια σφαίρα πολεμικού όπλου
χειρόγραφες σημειώσεις με πλήρη στοιχεία πολιτών
χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με συνδεσμολογία εκρηκτικών μηχανισμών
είδη ρουχισμού
σακίδια
κλειδιά σπιτιών
εξαρτήματα καθαρισμού όπλων
το πρωτότυπο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης του διαμερίσματος.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: