ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πρεμιέρα για το "FATMAGUL!!! (videos)

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάνει πρεμιέρα στο Μεγάλο Κανάλι, το νέο τούρκικο σίριαλ "Φατμαγκιούλ" (Fatmagül).
Η σειρά αφηγείται την τραγική ιστορία μιας νέας κοπέλας σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της...

Τουρκίας.
Λίγο πριν παντρευτεί τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, η μοίρα την φέρνει αντιμέτωπη με μια παρέα κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και σε μια νύχτα η ζωή της μετατρέπεται σε κόλαση...
Η fatmagul ζει μαζί με τον αδερφό της στην πόλη Τσεσμέ ενώ σχεδιάζει να παντρευτεί τον Μουσταφά Ναλτσαλί, τον άνθρωπο που αγαπά. Η Φατμαγκιούλ πέφτει θύμα ενός ομαδικού βιασμού και η κατάσταση της είναι αρκετά σοβαρή. Ο βιασμός της γίνεται γνωστός και τα αρνητικά σχόλια δρουν άσχημα στην ήδη ταραγμένη ψυχολογία της Fatmagioul. Ο Kerim αναλαμβάνει την ευθύνη του βιασμού, δέχοντας να την παντρευτεί, προστατεύοντας και τους φίλους του ταυτοχρόνως. Οι οικογένειες τους , φθάνουν ως την Κωνσταντινούπολη για να ξεχάσουν το τραγικό γεγονός. Ο Μουσταφά όμως τους ακολουθεί ζητώντας εκδίκηση.Η Fatmagul είναι μια σειρά αγαπητή στην Τουρκία και βασίζεται σε μυθιστόρημα. Πρωταγωνιστούν: Beren Saat, Engyn Akyurek και ο Firat Celik.
Fatmagul Mega φατμαγκιούλ










ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: