ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Βρήκαν νεκρή γνωστή τραγουδίστρια!!!


Ποια γνωστή τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής βρήκαν νεκρή στη βεράντα ενός σπιτιού; Πώς πέθανε η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις;
Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μίντι Μακ Κρέιντι αμερικανίδα ερμηνεύτρια της κάντρι μουσικής πέθανε σε ...ηλικία 37 ετών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού σερίφη στο Αρκάνσας ο θάνατος της τραγουδίστριας προήλθε από αυτοτραυματισμό.
Η Μίντι Μακ Κρέιντι βρέθηκε νεκρή στη βεράντα ενός σπιτιού στο Χέμπερ Σπρίνγκς στο Αρκάνσας, την Κυριακή το απόγευμα και από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να αυτοτραυματίστηκε με μια σφαίρα.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο αν ο αυτοτραυματισμός είναι πράξη αυτοκτονίας. Η Μίντι Μακ Κρέϊντι είχε στην κατοχή της δεκάδες μουσικές επιτυχίες μεταξύ των οποίων και τα τραγούδια «Ten Thousand Angels» και «If I Don’t Stay the Night».
 

Η ερμηνεύτρια Μίντι Μακ Κρέιντι αφήνει πίσω της δύο αγόρια, το ένα εκ των οποίων είναι μόλις 10 μηνών. Ο πατέρας του βρέφους, μουσικός παραγωγός Ντέιβιντ Ουίλσον αυτοκτόνησε τον περασμένο μήνα.
Η Μίντι Μακ Κρέιντι που εμφανίστηκε στο μουσικό προσκήνιο το 1996 ήταν εθισμένη σε ουσίες, ενώ έπασχε από ψυχικές διαταραχές σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: