ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ανατριχιαστικά λόγια από την Ελληνίδα παιδόφιλη: "Σου έχω ένα δίχρονο παιδί"

O Ολλανδός δημοσιογράφος Αλμπέρτο Στέχμαν, του οποίου η καταγγελία της εκπομπής οδήγησε στη σύλληψη της φερόμενης ως 52χρονης Ελληνίδας παιδόφιλης, αναφέρει σοκαρισμένος τους διαλόγους που είχε...
μαζί της.
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», η έρευνα του Ολλανδού δημοσιογράφου, ο οποίος ειδικεύεται στην ερευνητική δημοσιογραφία, ξεκίνησε με απώτερο σκοπό να αναδείξει το θέμα των χιλιάδων παιδόφιλων γυναικών για τις οποίες λίγα έως ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά σήμερα.
Για να έρθει σε επαφή μαζί της δημιούργησε ένα ένα ψεύτικο mail, το οποίο στη συνέχεια έστειλε στον Μάρτιν Ουιτενμπόγκαρντ, ιδρυτή ενός απαγορευμένου παιδοφιλικού κινήματος. Αυτός τον σύστησε στην Ισαβέλλα Ακτύπη και έκτοτε ξεκίνησε μια σειρά επαφών ανάμεσα στον Ολλανδό δημοσιογράφο και την Ελληνίδα καθηγήτρια.
«Μου έλεγε πως είναι πιο εύκολο να ζήσει ένας παιδόφιλος στην Ελλάδα απ' ότι σε άλλες δυτικές χώρες. Αντί να με βοηθήσει να ξεπεράσω το πρόβλημά που ισχυριζόμουν ότι έχω, εκείνη μου έλεγε ότι στη χώρα της μπορώ να έρθω σε επαφή με μικρά αγόρια και κορίτσια», λέει σήμερα ο Αλμπέρτο Στέχμαν.
Συνεχίζοντας την έρευνα, ο Ολλανδός δημοσιογράφος έστειλε μια συνεργάτιδά του στην Ελλάδα -παρουσιάζοντάς την ως παιδόφιλη- για να συναντήσει την Ακτύπη. Εκείνη μιλώντας μαζί της, της είπε ότι: «Πρέπει να κρύψεις τα παιδοφιλικά σου αισθήματα και να εργαστείς ως babysitter ή καθηγήτρια αγγλικών». Ο Αλμπέρτο Στέχμαν τονίζει: «Έφτασε μάλιστα στο σημείο να προσφέρει στη συνεργάτιδά μου, ένα δίχρονο παιδί για να ασελγήσει πάνω του!».

blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: