ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ισπανικά ΜΜΕ: «Ανύπαρκτα τα πέναλτι της Λεβάντε»

Ενθουσιώδης κριτική στον ισπανικό Τύπο για τη Λεβάντε, αλλά και παραδοχή ότι ο Γκρέφε έβαλε το χέρι του για να χάσει ο Ολυμπιακός. «Ο βοηθός γραμμής έδωσε τα πέναλτι, κάνοντας λάθος σε δύο φάσεις μπροστά στα...
μάτια του», έλεγαν στον Ολυμπιακό.
Ο ισπανικός Τύπος έχει επιφυλάξει αποθεωτική υποδοχή στην ευρεία νίκη της Λεβάντε επί του Ολυμπιακού, αλλά «ομολογεί» ότι πέραν της ανωτερότητας των γηπεδούχων υπήρξε σαφέστατη συμμετοχή στο αποτέλεσμα από τον Μάνουελ Γκρέφε.
Στο σύνολό τους, τα ισπανικά και διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν από «τραβηγμένα» έως ανύπαρκτα τα δύο πέναλτι που δόθηκαν σε βάρος του Ολυμπιακού, συνεπώς και η αποβολή του Αμπντούν και παραδέχονται ότι η εικόνα της αναμέτρησης θα ήταν διαφορετική, έστω κι αν η Λεβάντε έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι κι ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε απροετοίμαστος.

Η Marca, η AS και άλλα δίκτυα στην Ισπανία έχουν αναφορές στις αποφάσεις των Γερμανών διαιτητών, τονίζοντας αυτό που είδαν όλοι. Ότι στο πέναλτι που δόθηκε στον Αμπντούν δεν υπήρχε παράβαση και σε αυτό στον Χολέβας έγινε εκτός περιοχής.

Αποθεώνεται, φυσικά, ο Πέδρο Λόπεθ που «πήρε» τις δύο φάσεις, αλλά και ο Μαρτίνεθ για τον τρόπο που οδήγησε την Λεβάντε στη μεγάλη νίκη. Και τονίζεται ότι ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός χρειάζονται χρόνο και δουλειά για να αποδώσει καρπούς η συνεργασία τους και να πιάσουν τόπο τα εκατομμύρια που δόθηκαν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ελληνικής ομάδας.

Στον Ολυμπιακό, το θέμα συζήτησης ήταν και στην επιστροφή από την Ισπανία, η κακή απόδοση της ομάδας αλλά και η σφαγιαστική διαιτησία του Γκρέφε. Και οι ερυθρόλευκοι έλεγαν ότι ο διαιτητής «κρεμάστηκε και στις δύο κρίσιμες αποφάσεις από τον βοηθό γραμμής που του υπέδειξε να πάει στη βούλα. Και πράγματι έτσι έγινε, αφού και στις δύο περιπτώσεις ο Γκρέφε δίστασε, μίλησε με τον βοηθό που ήταν μπροστά στις «ανατροπές» και μετά έδωσε τα πέναλτι.

pamesports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: