ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το μεγάλο ρουσφέτι του υπουργείου Παιδείας στον Κωστή Καραμανλή

Μια ενδιαφέρουσα «οπτική» στο σχέδιο «Αθηνά» που προωθεί το υπουργείο Παιδείας δίνει ο πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών,... Δημήτρης Πασχαλούδης, ο οποίος σχολιάζει την παραμονή της σχολής στην πόλη των Σερρών, αλλά και τη διεύρυνσή του κατά οκτώ σχολές περισσότερες.
Σε δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι ο πρόεδρος του ΤΕΙ μιλάει για τη «νίκη» και την παραμονή της σχολής στις Σέρρες και τονίζει ότι σε αυτό το κομμάτι βοήθησαν αρκετά τοπικοί παράγοντες όπως βουλευτές Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ δίνει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κωστή Καραμανλή, γιο του Αχιλλέα Καραμανλή και ξάδελφο του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού της ΝΔ, που μεσολάβησε για να πάει «συστημένος», όπως ο ίδιος λέει, σε ραντεβού με υπηρεσιακούς παράγοντες.

«Πολύ μεγάλη ήταν η βοήθεια του Κωστή Καραμανλή. Του ζήτησα με προσωπικές επαφές και μας έκλεισε ραντεβού με υπηρεσιακούς παράγοντες το οποίο βοήθησε πάρα πολύ γιατί όταν πηγαίνεις συστημένος σε ακούν πολύ περισσότερο» ήταν τα λόγια του προέδρου κ. Πασχαλούδη.

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Σερρών σημειώνει επίσης ότι το τρίπτυχο της επιτυχίας του ιδρύματος που είναι το επίπεδο του ιδρύματος είναι αρκετά υψηλό, οι πολύ καλές υποδομές του ΤΕΙ και κυρίως η βοήθεια που είχα από τοπικούς παράγοντες.

Να σημειωθεί ότι το ΤΕΙ Σερρών, με βάση το σχέδιο «Αθηνά» συγχωνεύεται με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε ένα ενιαίο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με δέκα τμήματα να φεύγουν από τη Θεσσαλονίκη και να μεταφέρονται τα οκτώ από αυτά στις Σέρρες και τα δύο στη Φλώρινα.

Τουτέστιν, μετακίνηση περίπου οκτώ με δέκα χιλιάδων φοιτητών, εκατό εκπαιδευτικών και πενήντα διοικητικών υπαλλήλων.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: