ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πιστολιές και συνθήματα στην κηδεία του Νικόλαου Ντερτιλή!!!

Δείτε τα στιγμιότυπα από την κηδεία του αμετανόητου χουντικού, Νικολάου Ντερτιλή. 
Ποιος εκφώνησε τον επίκηδειο λόγο;
Νοσταλγοί της χούντας, αντιδημοκράτες και άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση του ελληνικού λαού ήταν ...μερικοί από αυτούς που συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον αμετανόητο στρατιωτικό Νικόλαο Ντερτιλή.
Οι παρευρισκόμενοι στη κηδεία φώναξαν συνθήματα της 7ετίας όπως «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών». Ακούστηκε ακόμα «Αλήτες, ρουφιάνοι πολιτικοί» και «Ζήτω ο Ντερτιλής» και «Λαός, στρατός, εθνικισμός» ενώ κάποιοι άλλοι έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν 10 – 12 φορές τον αέρα!
Στην κηδεία του αμετανόητου χουντικού έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Γεωργίου, και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Στεφάνια απέστειλαν οι Στυλιανός Παττακός και Δέσποινα Παπαδοπούλου.
Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος αποκάλεσε το Νικόλαο Ντερτιλή ήρωα.
Τον επικήδειο εξεφώνησε ο καταδικασθείς για τα βασανιστήρια της ΕΑΤ – ΕΣΑ Θεοφιλογιαννάκος, χαρακτηρίζοντας τον Ντερτιλή «ήρωα που απελευθέρωσε ελληνικό έδαφος».

Και εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» Γρηγόρης Μιχαλόπουλος στον επικήδειο που εκφώνησε εκτίμησε ότι «Εφυγε ενας ήρωας, όπως ήρωας ήταν και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Γεώργιος Παπαδόπουλος. Στην τελευταία σου επιστολή μου έλεγες πως μείναμε οι δυο μας. Εγώ σου λέω πως είμαστε χιλιάδες».

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: