ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τί συμβαίνει στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος; Μην χάσετε ένα βίντεο σκέτη απόλαυση...


Από 27 Φεβρουαρίου έως και 25 Ιουνίου, στο αεροδρόμιο του Ελ.Βενιζέλου παρουσιάζεται το «My Love Soon», ένα βίντεο σύγχρονης τέχνης του Ελβετού καλλιτέχνη Yves Ackermann, στο πλαίσιο της... συνεργασίας του ΔΑΑ με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα.

Η εικονογραφία αυτή αποτελεί ένα είδος ζωγραφικής με αναφορές στο συμβολισμό και στο ρεαλισμό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την «έκρηξη των λουλουδιών» σε υπερβολικά αργή κίνηση που αποσκοπεί να εξάψει την φαντασία τους ενώ καθώς ο χρόνος εξελίσσεται, τα χρωματιστά «θραύσματα λουλουδιών» και η σκόνη τους μετατρέπονται σε ρυθμικές συνθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ομότιτλο τραγούδι που ντύνει το βίντεο... ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 2000 από τον Ελβετό συνθέτη Balduin.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Τέχνη & Πολιτισμός», στο επίπεδο αφίξεων (είσοδος 1) όπου και προβάλλεται το συγκεκριμένο video art. Η είσοδος είναι προσβάσιμη για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου, καθημερινά καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

travelstyle.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: