ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Από πιλότος του Τομ Χανκς... όμηρος στην απόπειρα απόδρασης του Βλαστού!!!


Πιλότος των επιχειρηματιών και των επωνύμων χάρη των ικανοτήτων του χαρακτηρίζεται από συναδέλφους του ο Κώστας Τσακιρίδης, ο χειριστής του ελικοπτέρου στην απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού.
Μάλιστα ήταν ο πιλότος που είχε εμπιστευθεί ακόμη και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και η... σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, όταν ναύλωσαν ελικόπτερο για να μεταφερθούν αεροπορικώς σε ένα από τα ελληνικά νησιά στα οποία απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Είναι γνωστό ότι το διάσημο ζευγάρι των ηθοποιών έρχεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές, καθώς λατρεύει τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική κουζίνα. Μάλιστα έχει αποκτήσει μία εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο αλλά και ένα ακόμη σπίτι στην Πάτμο, στην περιοχή Άνω Μέρικα, που είναι το ησυχαστήριό τους.
Για τη μετακίνησή τους σε ένα από τα ελληνικά νησιά, ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον μίσθωσαν ένα ελικόπτερο από ιδιωτική εταιρεία. Όπως σημειώνει η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της, τα πολυτελή της ελικόπτερα ενοικιάζονται, μεταξύ άλλων, για μεταφορά VIP επιβατών, που επιδιώκουν γρήγορες πτήσεις, αλλά και το απόρρητο των μετακινήσεών τους. Κυβερνήτης σε αυτό το ταξίδι ήταν ο Κώστας Τσακιρίδης, ο οποίος μάλιστα τράβηξε και μία αναμνηστική φωτογραφία με τους διάσημους επιβάτες του.

Ο Κώστας Τσακιρίδης είναι ο διευθυντής πτητικής εκμετάλλευσης της συγκεκριμένης εταιρείας και ο εμπειρότερος όλων, ως απόστρατος πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού.
Αυτόν «επέλεξαν» και οι συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού, για να τους μεταφέρει, «υπό την απειλή» όπλου όπως είπε από την πρώτη στιγμή, στις φυλακές Τρικάλων και να παραλάβουν τον Παναγιώτη Βλαστό.
«Με πήραν για όμηρο» είπε από την πρώτη στιγμή στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους εξωτερικούς φύλακες. Μάλιστα χάρη στις επιδέξιους χειρισμούς του το ελικόπτερο δεν κατέπεσε μέσα στις φυλακές, αν και υπέστη τεχνική βλάβη από τις σφαίρες που δέχθηκε από τους εξωτερικούς φρουρούς.

leaks.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: