ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου γιατρού


Δεν ήταν μόνο το γεγονός που συνέβη πρόσφατα με τον ξυλοδαρμό ενός γιατρού από ασθενή στο ΕΛΠΙΣ. Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο διευθυντής του... Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Flashnews.gr ο 59χρονος γιατρός εγκλωβίστηκε στο σπίτι του και «έσβησε» από τις αναθυμιάσεις, ενώ προηγουμένως είχε καταφέρει να σβήσει την φωτιά που προκλήθηκε από το τζάκι.

Πιο συγκεκριμένα λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του άτυχου γιατρού που βρίσκεται στην περιοχή του Μαραθίτη στο Ηράκλειο, κοντά στην Ούλοφ Πάλμε και ενώ ο ίδιος ήταν μόνος στην οικία. Ο 59χρονος γιατρός του Βενιζελείου, όπως αποδεικνύεται από το νερό που βρέθηκε στο πάτωμα του σπιτιού, κατάφερε να σβήσει μόνος του τη φωτιά και στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει τα παράθυρα και όμως είχαν μπλοκάρει καθώς ήταν ηλεκτρικά. Ωστόσο, τα κλειδωμένα παράθυρα έμελε να οδηγήσουν στο θάνατο του άτυχου γιατρού, καθώς εισέπνευσε τις αναθυμιάσεις από τη φωτιά.

Σήμερα το πρωί δεν πήγε στη δουλειά και οι συνάδελφοί του που προσπάθησαν μάταια να τον βρουν επικοινώνησαν με τη γυναίκα του, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε έναν γείτονα. Ο τελευταίος σπάζοντας την πόρτα είδε το άψυχο σώμα του 59χρονου γιατρό να κείτεται στον καναπέ του σπιτιού. Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και ιατροδικαστής έφτασαν στο σημείο.

Από την αρχή όλα έδειχναν ότι ο 59χρονος γιατρός είχε εκπνεύσει από τις αναθυμιάσεις όμως τα νέα δεδομένα που προέκυψαν ύστερα από έρευνες δίνουν ακόμα πιο συγκλονιστική τροπή στο τραγικό περιστατικό.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: